Ce le mai debiteaza mintea femeilor noastre!?
Eram intr`o dimineata cu iubita, la o plimbare. Ma uitam in stanga, in dreapta (dupa Forduri evident), cand deodata vad o parcare cam plinuta cu masini, la care eu "bai tzucule, uite nici un ford in parcare, ea se uita si spune "Cum nu, uite unu", era un Transit Conenct. Bon, pana aici totul frumos.
Pe urma zaresc eu unul. Era un combi parcat cu spatele la noi. Eu ma uit si`i zic "uite inca unu, ala alb, care e cu spatele la noi, ce e, sti?" la care ea foarte foarte serioasa "ala alb?? aa...e astra", eu ma uit ciudat la ea, ea se uita la mine si spune "a ba nu, scuze, e vectra", moment in care pe mine ma bufneste rasul, iar replica ei nu ezita sa apara, foarte foarte serioasa imi spune "ba nu, am gresit, e golf", va dati seama ca dupa replica asta am inceput sa rad de nebun, dar sa fiu si surprins ca nah....de 4 ani de cand suntem impreuna nu exista zi sa nu iesim la plimbare si sa nu o terorizez cu intrebarea asta "Ce masina e aia??? Spune rapid!!!".....si stia masina.
Ghiciti acum ce masina era....era un mondeo combi.....ii spun ca alea sunt alte marci de masini, ea imi spune ca stie, mi le enumera ca fiind Opel si VW, si incearca sa`mi explice ca habar nu are de ce a zis kestiile alea.....
Oricum...a fost o faza care nu am sa o uit prea rapid.....nu mai rasesem atat de bine de multa vreme...

Aveti o povestioara care sa o spulbere pe a mea??

Astept.
-
alecsutzu - Proud Fiesta Owner
- Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP