de la tulcea spre vest nu am gasit nicio unitate de cazare de niciun fel; singurele de care am auzit au fost gazde, locuitori diversi ce inchiriau ocazional, insa nimeni nu stia pe cineva clar, toti auzisera ca exista dar nimeni nu vazuse vreodata vreunul

era mai mult un mit...
drumul de la tulcea spre braila este superb, peisaje frumoase, asflat impecabil, serpentine mai ceva ca la predeal.
am fost la isaccea (taciu, nu ti-am vazut masina ca opream sa te salut) si ne-a spus o doamna de la un magazin ca nu e nimic de vizitat, in luncavita cam la fel, iar pana la rezervatia naturala muntii macinului nu am mai ajuns.
din drumul acesta, spre manastirea celic dere (de maici) sunt de facut 6km, asfalt vechi si prost (am gasit gropi in interiorul unor gropi!!!), cu fiesta m-am cam chinuit sa nu o ating la vreo 2 gropane.
tot din drumul principal, spre manastirea cocosul (de taici), sunt de facut 10km, la fel de prosti, cred ca nimeni nu investeste in drumurile alea pana nu isi face vreun politician un hotel.
pentru manastirea saon (de maici parca), sunt doar 3 km, dar nu e asfalt, e drum de pamant, insa am mers mai linistit pe pamant decat pe asfaltul spart.
am luat legatura cu primarul din luncavita si mi-a zis ca pana la sfarsitul anului vor fi inaugurate 2 pensiuni si un hotel in zona localitatii, eu de abia astept.
toate manastirile merita, nu mai intru in detalii, acum am vrut doar sa "actualizez" informatiile despre drumuri.
vizite placute prin Dobrogea!