gallery/menu.phps-au creat deja vreo 4 albume in care puteti sa puneti poze de la eveniment...eu unul m-am apucat deja de postat imagini
Despre eveniment: pentru o manifestare de o asemenea amploare, consider ca a fost organizata foarte bine; felicitari organizatorilor, o mana de oameni entuziasti care au facut tot ce a depins de ei ca lucrurile sa se desfasoare asa cum trebuie

. E greu uneori sa impaci 2 oameni, daramite vreo 200 cati am fost acolo

.Micile scapari sigur vor fi corectate la anul, pentru ca se va invata din greseli, asa e normal si firesc sa se intample, plus ca o parte din neajunsuri (ca de exemplu faptul ca s-a fragmentat coloana) n-a tinut neaparat de organizatori, ci de Politia Rutiera, care nu si-a facut datoria asa cum trebuia.
Pentru mine personal a fost un eveniment foarte reusit si a meritat sa fac 700 km (Bacau-Onesti-Brasov-Sighisoara-Tg.Mures si retur) intr-o singura zi

. Acest forum mi-a dat multe, am invatat multe, am cunoscut oameni de valoare si locuri frumoase. Consider ca ii eram dator comunitatii ClubFord cu participarea la acest eveniment si ma felicit ca am facut-o !
Inca o data felicitari organizatorilor si bafta la Intalnirea Nationala din 2010 (oriunde s-ar desfasura ea) !