ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

03 Mai 2009, 00:27

si tu le-ai vazut pe cele din tg. mures? ce coincidenta, si eu la fel =))

03 Mai 2009, 11:52

Am mai vazut azi un Fusion NT-79-SKG ce se ducea spre Braila sau Galati. Salutari si drum bun!

03 Mai 2009, 17:39

B-110667, FF2 break, cu stiker si suporti de numere CF, pe Stefan cel Mare pana la Muncii...
Ne-am salutat in trafic ... Salutare si aici !
Care esti ?

03 Mai 2009, 18:37

Tu erai? :D Salut!
Am vazut ca ai obtinut nr. 99 la intalnire, la fel ca cel de la masina... =D>

03 Mai 2009, 18:40

$1 scrie:$2zi de pe la ora 9:40 am vazut NUMAI colegi de forum! :)
Cu aceasta ocazie transmit salutari tuturor colegilor cu care m-am/nu m-am vazut vazut azi!

va salut si eu pe aceasta cale stimabile, si ma bucur ca am reusit sa facem cunostiinta :)

03 Mai 2009, 19:35

pe la 17h l-am vazut pe topcat, se plimba mandru prin brasov nu cu unul, ci cu 2 stegulete montate pe masina ;))
am dat flash-uri (el venea din sens opus) dar nu cred ca m-a reperat

04 Mai 2009, 09:05

O fiesta argintie cu kth sau ceva de genul - ieri pe Vitan Barzesti si octa_m la coada calului la Universitate - tot ieri.

04 Mai 2009, 12:17

$1 scrie:$2va salut si eu pe aceasta cale stimabile, si ma bucur ca am reusit sa facem cunostiinta :)

=D> Si eu sunt incantat ca am reusit sa ne cunoastem.
Inca odata salutari!

04 Mai 2009, 19:03

Am intalnit si eu cativa, cu un baiat chiar am vorbit in trafic, dar nu ii stiu nick-ul din pacate, desi l-am vazut si la o intalnire ford, nici numarul masinii.
Restul ar mai fi cei din poze, va salut! :)
FiÅŸiere ataÅŸate
16042009(004).jpg
16042009(003).jpg

04 Mai 2009, 19:12

Salut damage,
Eu imi recunosc sedanul din poza...:)
Am stat putin de vorba la Colina Popesti,
Salut si aici !

04 Mai 2009, 19:22

Bz - xx - gce sau ceva în genul. focus 1 albastru închis.
De la Cișmigiu până pe la Marriot ne-am plimbat.
S-a uitat cam ciudat la mine la un moment dat și când a trecut de mine am văzut stickerul.
Îl văd și seara prin militari parcat Pe lângă Aleea Cetățuia.

Care ești nene?

04 Mai 2009, 20:25

$1 scrie:$2alut damage

In sfarsit. Am asociat si eu o masina, persoanei, si nickname-ului. :) Mi-a facut placere! Poate ne mai intalnim.

04 Mai 2009, 21:01

Azi cand am luat copilul de la gradinita (nr 3 - Fizicienilor), vazut un Scorpio stikerit regulamentar B-64-RIK parcat . Cred k aici are si domiciliul.
Salut vecine, care esti ?

05 Mai 2009, 08:03

Userul cu Scorpio nu prea mai activeaza pe forum. Am si uitat ce nick are, parca Rika sau Rica.

05 Mai 2009, 16:54

de la ce vine expresia asta fitzoasa cu "stiker regulamentar" ?

05 Mai 2009, 17:02

mi-am adus aminte.
am vazut si eu saptamana trecuta un focus negru la universitate, chiar dupa ce trecuse de intersectie spre Unirii.
i-am dat flash, dar nu m-a bagat in seama, probabil ptr ca eram pe jos, ma indreptam spre metrou. pasagerul din dreapta se uita ciudat la mine. oare cauta stickerul "regulamentar" pe pantaloni? :D

TR 86 XXX. - mereu uit literele. :) nu l-am gasit pe=aici...
care esti?

05 Mai 2009, 20:20

Joia trecuta, seara pe la 8, am trecut la intrarea in jud Mures de un mondeo cu EPC (parca) la numar si care mergea la inatlnire.
Avea si afis lipit in geamul dreapta spate.

Salutari bogdanv (cred) si scuze ca n-am apucat sa dau din maini/faruri/semnale/coada :) dar curba aia necesita ambele maini pe volan :)

05 Mai 2009, 21:23

vad in fiecare zi un focus 2 hatch bleu cu numere de leasing stiker-it parcat pe langa semanatoarea...care te recunosti? :P

05 Mai 2009, 22:12

În seara asta în plaza pe la 8 cam așa o new fiesta neagră cu număr străin zdrobită pe partea dreapta, geamuri, uși țăndări și un new focus 2 alb sau ceva culoare deschisă cu botul rupt.

Se simte cineva ?

05 Mai 2009, 22:55

Azi am avut surpriza sa gasesc parcata o Fiesta cu sticker Club Ford langa masina mea. Atasez dovada :D Cine (se) recunoaste?
FiÅŸiere ataÅŸate
huf-gnu 050509.JPG

05 Mai 2009, 23:09

$1 scrie:$2oia trecuta, seara pe la 8, ....................
Salutari bogdanv (cred) si scuze ca n-am apucat sa dau din maini/faruri/semnale/coada :) dar curba aia necesita ambele maini pe volan :)

siguramente eram je si tomnai ma duceam la intilneala! muritorii te saluta!

luni (04.05) pe la prinz (13.30 - 14.00) am vazut, in timp ce luam prinzul pe teresa de la business in tg mures un coleg pe un focos argintiu ph-xx-des cu stiker. am crezut ca se opreste la o citirica caci a frinat chiar in dreptul masniii mele, dar nu a fost asa...s-a vanised in sosea cu viteza maxima.

06 Mai 2009, 09:01

$1 scrie:$2e la ce vine expresia asta fitzoasa cu "stiker regulamentar" ?

"Stiker regulamentar" vine exact din familia de cuvinte ce se pot asocia, gen "expresie fitzoasa"... :D
Si ca sa fiu la subiect, azi dim m-am salutat cu Darian. Eu mergeam spre slujba si Darian a luat-o la stanga :D

06 Mai 2009, 09:59

scuze Bogdan dar chiar nu am fost atent la masina ta (nu credeam ca mai e cineva in Targu-Mures). :-O Ma gandeam ca trebuie sa ajung mai repede in Ploiesti( Ma intorceam de la Dej jud Cj). Spre rusinea mea nu am fost atent ce masina ai tu. Imi cer scuze ca nu te-am vazut chiar ma opream. Asta daca nu e chiar o coincidenta prea mare la nr si la masina(a mea e albastra) :D

06 Mai 2009, 13:38

Azi dimineata m-am intalnit cu KomandantuR pe Plevnei cand ieseam din parcare, respect :D, cred ca mergea cu pustiu' la scoala.

Pe la 11 si ceva, am vazut si salutat pe B XX DJJ parca, fiesta rosie tango. La inceput credea ca ii fac semne sa mearga mai repede, dar s-a prins dupa ce am trecut si a vazut stickerul.

Tot azi pe la 13.30 m-am intalnit cu edit pe splai. Scz ca eram in graba dar vroiam sa inlocuiesc suportul de la esapament.

06 Mai 2009, 15:08

il salut si pe aceasta cale pe darian.

06 Mai 2009, 19:26

Cu scuzele de rigoare, poze cu membrii clubford vazuti prin trafic!
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag076.jpg
in data de 22.04.2009, in Parcarea IDM Basarab, 18:15
(6.5 KiB) Descărcat de 705 ori
Imag062.jpg
in data de 9.04.2009, in zona Sectiei 7 de Politie pana la Kaufland unde ne-am separat drumurile! Pe la 12:30
Imag056.jpg
in data de 7.04.2009 la Parcul Izvorul rece, pe la 8:40
Imag056.jpg (8.11 KiB) Vizualizat de 4259 ori
Imag007.jpg
In Vama Veche de 1 mai, pe plaja cu masina :D pozat de fratemeu
06052009.jpg
Azi pe la Tribunalul Bucuresti! Salutat cu membru! Scuze, dar a batut soarele pe sticker chiar cand am facut poza! :(

06 Mai 2009, 20:07

Asa e, soarele bate cand nu trebuie :D .In seara asta un Mondeo BT-98-NCU, l-am claxonat, i-am facut semn cu avariile, dar ... nimic.

06 Mai 2009, 20:25

Fiesta alba cu nr. BZ-06-***, azi pe la paranz, a trecut pe la intrarea de la Aeroportul Otopeni - Plecari

06 Mai 2009, 23:08

ieri sau alantaieri l-am vazut pe valifusion; azi m-am vazut cu adicristea pe la posta vitan

06 Mai 2009, 23:15

Recunosc, salutari domnu', ce masina frumoasa aveti :).

Azi am mai vazut o masina cu sticker, un Focus argintiu cu numar de leasing pe la ora 15:30 pe sos. Giurgiului, la Mir-Mir. Stiu ca avea 1, 2, 3 si 9, dar nu stiu ordinea (era din 5 cifre numarul).
Răspunde