Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Multiplic chei FORD reduceri pt. forumisti

11 Dec 2006, 23:34

Cheia + cipul + programarea 2.500.000

la reducere 2.200.000

12 Dec 2006, 00:20

salut..conform regulamentului acestei sectiuni, trebuie sa specifici un pret si o reducere pentru forumisti...multumesc

13 Dec 2006, 21:28

Faci fi chei cu telecomanda? Sa zicem ca am cheia fara telecomanda + codul cheii (pe un inel de plastic separat).
As vrea o cheie cu telecomanda pt inchiderea centralizata.

13 Dec 2006, 22:37

se poate , dar tu fiind din buc. mai greu , in sensul ca : programarea cipului se face direct pe masina, programarea telecomenzii ,
cheia se poate face in baza codului ( si fara o cheie functionala ) insa raman programarile

13 Dec 2006, 23:00

De programat le putem programa moca in BUC daca asta e o problema e faza aia cu centura pui contactul de 3-5 ori apoi apesi ambele butoate samd
Daca ajuta vino la intalnire in Decembrie si itzi arat
Cu Stima

14 Dec 2006, 00:40

Deci daca cumpar o cheie cu telecomanda (care sa se potriveasca fizic in broasca), programarea chipului si a telecomenzii se pot face separat?
Cat costa o cheie cu telecomanda?

Maddogule, iti multumesc si as veni cu cea mai mare placere, dar in weekenduri nu sunt in Bucuresti in 99% din cazuri. Forjez 700-750km in fiecare weekend :(
Vinerea as ajunge, dar sambata nu prea...
Incerc sa fac in asa fel sa fiu aici la intalnirea din ianuarie chiar daca e in weekend.

14 Dec 2006, 17:13

se copiaza partea metalica a cheii si apoi se programeaza cipul
pentru programarea cipului nou trebuie si masina, programarea se face prin mufa obd direct in compul masinii

o cheie cu 3 butoane = 380 ron
Ultima oară modificat de gokey pe 30 Aug 2007, 00:51, modificat 1 dată în total.

04 Mar 2007, 19:25

Am un FORD Mondeo din 2002 cu o singura cheie cu telecomanda.As mai vrea una .Poti sa ma ajuti?.
ps. sunt din Focsani

04 Mar 2007, 20:53

am, problema ca pentru programarea cipului si a telecomenzi este nevoie de masina

30 Aug 2007, 00:54

cheie cu telecomanda
FiÅŸiere ataÅŸate
FORD TAV.JPG
(88.08 KiB) Descărcat de 3443 ori

Re: Multiplic chei FORD reduceri pt. forumisti

18 Feb 2008, 06:54

preturile noi : cheie clasica = 300 ron
cheie cu telecomanda RF , 3 butoane = 450 ron
pretul include copierea mecanica , programarea cipului si a telecomenzii

03 Mar 2008, 21:56

salve
o nedumerire-cheia simpla e 3 mil iar cea cu telecomanda 4,5 mil?

12 Mar 2008, 00:38

salut o intrebare ca vad ca tot te pricepi la chei.Mi sa stricat un buton de la telecomanda exista vreo cale sa il repar.MS

12 Mar 2008, 06:42

nu gasesti piese de schimb pentru telecomenzi , se schimba cu totul
totusi incearca la un electronist , poate are asa un buton micut , ceva asemanator

12 Mar 2008, 11:09

salut, eu am o cheie gasita. cea cu telecomanda. ma intereseaza daca poti sa imi programezi chipul deja existent in ea si de asemenea daca pot cumpara doar partea cu cheia, fara telecomanda.

Telecomanda am programat-o eu deja, dar chipul ...nu

Multumesc

12 Mar 2008, 14:53

$1 scrie:$2alut, eu am o cheie gasita. cea cu telecomanda. ma intereseaza daca poti sa imi programezi chipul deja existent in ea si de asemenea daca pot cumpara doar partea cu cheia, fara telecomanda.

Multumesc

nu poate sa-ti programeze cipul,decat daca ai si masina la-ndemana,pentru ca cipul invata din computerul masinii.Fara masina nu se poate :)>-

12 Mar 2008, 14:58

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alut, eu am o cheie gasita. cea cu telecomanda. ma intereseaza daca poti sa imi programezi chipul deja existent in ea si de asemenea daca pot cumpara doar partea cu cheia, fara telecomanda.

Multumesc

nu poate sa-ti programeze cipul,decat daca ai si masina la-ndemana,pentru ca cipul invata din computerul masinii.Fara masina nu se poate :)>-

ok, inteleg asta, dar intrebarea mea este cat ma costa programarea chipului si doar partea inferioara a cheii cu telecomanda?

12 Mar 2008, 17:29

@ mondica -- din ce localitate esti ??

pot sa-ti programez cip nou doar cu cheia prezenta , fara masina ( am un cip special )
s-ar putea ca cipul din cheia gasita sa nu se poate programa pe masina ta , ( daca cipul este inchis )
insa se poate testa , dar este nevoie de prezenta masinii !
partea din fata a cheii = 90 ron

12 Mar 2008, 20:19

$1 scrie:$2 mondica -- din ce localitate esti ??

pot sa-ti programez cip nou doar cu cheia prezenta , fara masina ( am un cip special )
s-ar putea ca cipul din cheia gasita sa nu se poate programa pe masina ta , ( daca cipul este inchis )

da-mi un nr de tel sau id mess: kodakromania

13 Mar 2008, 18:27

$1 scrie:$2 mondica -- din ce localitate esti ??

Bucuresti

23 Iun 2008, 18:56

salut ! cat ma costa o cheie pt un mondeo mk3 2001 fara cip fara nimic doar cheia dak se poate si cu 1 cm mai lunga...am schimbat grila si ajunge mai greu cheia ! multumesc anticipat !

23 Iun 2008, 20:23

$1 scrie:$2alut ! cat ma costa o cheie pt un mondeo mk3 2001 fara cip fara nimic doar cheia dak se poate si cu 1 cm mai lunga...am schimbat grila si ajunge mai greu cheia ! multumesc anticipat !

35 ron

25 Iun 2008, 21:14

gokey,cat ma costa si pe mine 2 bucati de acutocolant dinala cu ford ,pt chei ?cele cu telecomanda sty au pe spate un mic autocolant cu ford

25 Iun 2008, 21:47

nu am asa embleme !
insa posibil sa primesc cam in 2 saptamani

25 Iun 2008, 21:55

ok imi zici si mie te rog frumos,dai un pm ceva,vreau si eu cum ti=am zis 2--3 buc

27 Iun 2008, 23:58

Poti sa faci rost si de chei tip briceag? Ms!

28 Iun 2008, 08:22

cheile tip briceag pentru ford sunt pe drum ( aprox 2 saptamani )

28 Iun 2008, 14:38

cum e cheia tip briceag ? e k la passat ? pt a mea merge ? niste detalii te rog ! ford mondeo mk3 2001 ms ! :)

28 Iun 2008, 22:05

2 bucati rezervate la baiatu' :)) . Pentru masina mea 1 si pentru a sotiei a doua. Multumesc!

28 Iun 2008, 22:19

stati mai incet
cheile sunt originale ford , modelul nou
+ sa le vad eu aici , la mine
FiÅŸiere ataÅŸate
ford.JPG
Subiect închis