In primul rand multumiri organizatorilor si tuturor celor care s-au straduit in promovarea acestui eveniment. E bine ca s-a organizat intalnirea, parca am simtit ca fac parte dintr-o comunitate.
Sper sa nu se supere cei care au organizat aceasta intalnire pe cei care isi dau cu parerea de cele mai multe ori sunt bine intentionati.
Aici la noi in oras se organizeaza aproape anual intalniri moto de citeva ori am fost si eu la locul de desfasurare a intalnirii propriu zise care se tine la 4 km in afara orasului intr-un camping asa ca eu am ramas cu aceea idee de intalnire.
Poate ca nu se pot compara cele doua lucruri dar parca ma asteptam la ceva de genul, sigur nu ma gindesc neaparat la alcool si la concerte rock. Cred ca intelegeti ce vreu sa spun dupa parerea mea ar fi fost interesat ca in locul Salii polivalente sa fie ales un loc unde...(hai sa fim sinceri ce ii trebuie romanului mici si bere

) de exemplu cum ai facut unii baieti la 5 aveau intalnire la Zoo pentru mici.
Nu stiu eu cred ca ar fi fost interesant la intalnirea sa fie la Complexul Weekend unde ai posibilitatea ca toti la un loc sa faca diverse lucruri sa bea un suc sa manince o ciorba etc. Colegii din Targu Mures ne pot spune daca acest lucru e posibil eu sincer nu stiu poate ca nu exista o parcare asa de mare acolo desi trebuie sa fie.
Reprezentanta Ford :d ii doare in cot pe oameni asta e adevarul daca nu vad ei vreo fantezie in acest lucru nu o sa miste nici un deget fantezie in sensul interese.
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun si nu m-ati inteles gresit eu sincer ma bucur ca sa realizat acest lucru si daca ma ajuta Dumnezeu si o sa mai am Fordul o sa incerc sa ajung si la anul.
Mi-a placul amabilitatea unor membri care la plecare si-au luat ramas bun Viper , bogdanv, gokey a fost buna idea cu ecusoanele asa macar i-am/ne-am putut identifica
Va doresc numai bine!