Focus,te rog frumos nu te supara,dar fiind un fost fumator impatimit,iti pot spune ca asemenea mesaje nu sunt bagate in seama,gandestete ca de fiecare data cand scoate o tigara,sunt o gramada mesaje scrise pe pachetul de tigari,care pot fi citite,dar sunt tratate cu indiferenta.Acest sindrom,nu dispare pana in momentul in care nu te afli intrun mare impas,cand esti obligat sa alegi intre faptul ca maine poti sa mai existi sau nu.Eu fiind cu "ceasul",am ales varianta,in care sa nu.mi creasca altul copilul,

,din acest an merge la liceu si as vrea sa mai traiesc o perioada de timp,poate reusesc sa.l vad si eu realizat,apoi "praful si pulberea",Dumnezeu stie cand va fi timpul.Eu sunt foarte bucuros ca am taria de caracter sa ma abtin,nu stiu ce se intampla,dar efectiv nu mai simt nevoia sa fumez.Sa.ti descriu un aspect,din viata mea de fost fumator:
Atelierul se afla in incinta curtii,deci la ora 18,30,terminam treaba la atelier,stateam jos fumam o tigara,incideam usile la atelier,pana in casa faceam 1 minut,ajungeam in bucatarie,aprindeam o tigara,intram la baie,ieseam,iar aprindeam o tigara,mergeam la bucatarie,mancam,dar mancam pe fuga,ca sa aprind alta,ca de aveam motiv,mancasem doar,mergeam la baie,ma spalam pe maini si intre timp mai imi venea pofta de inca o tigara,ca dupa ce serveam masa,nu prea intelegeam nimic de o singura tigara,apoi mergeam sus in camera,intram pe forum si coboram din jumatate in jumatate de ora,sa mai fumez o tigara,pana la 3/4 noaptea,ca atunci ma culc.
UN VIS URAT..........................multumesc lui Dumnezeu,ca a ramas la stadiul de vis,nici macar atat.