Discutii libere/forum

Juristi, am nevoie de ajutor!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Juristi, am nevoie de ajutor!

Mesajde Euripide » 10 Sep 2008, 11:45

Are notaru' model mai mult ca sigur.
http://www.anno1777.com/index.php?i=152821 Bani reali din bani virtuali!
Euripide
Member

Maşina: Audi S4 2,7 V6 Biturbo 275CP

Mesajde Tiry213 » 10 Sep 2008, 11:52

Multumesc de ajutor

Le: Vin maine si va spun ce am facut.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 10 Oct 2008, 10:12

Am reziliat contractul cu RCS-RDS. Au venit, n-au reusit sa faca nimic, mi s-a spus ca daca nu luam LCD (SONY Bravia) si luam un televizor mai "normal" ("alea de acum 5-6 ani erau f bune sa stiti :( "), acum vedeam si eu ca lumea la TV. Le-am zis ca platesc taxa aia de reziliere, numai sa nu-i mai vad. Pana la urma nu am mai platit acea taxa, au zis ca nu e nevoie. S-or fi saturat si ei probabil. Am achitat doar luna octombrie (desi era gratuita fiind la inceput de contract). Am predat echipamentul si cazul s-a inchis. Urmeaza sa imi refac contractul cu UPC. Il dau dracului de meci, ca si asa la anu' cred ca jucam la matineu. :-S . Deci cazul s-a inchis. Multumesc tuturor pt sfaturi si pt suport.
Cu stima.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Mihai L » 15 Oct 2008, 20:30

Am si eu o intrebare, e undeva intre, asa ca am zis sa o pun aici.
Pe scurt, problema sta astfel:
- in spatele blocului (sectorul 3) este un garaj de vreo douazeci de locuri (separate interior), facut odata cu blocul (proprietarii au trecut in cadastru garajul). In fata lor este o banda in care mai incape o masina, langa aleea din spatele blocului, dar teoretic daca parchezi acolo ii blochezi omului accesul in garaj.
- unul din vecinii de la o scara alaturata este pensionar si scoate masina din ce in ce mai rar, eu m-am inteles cu el si de cativa ani buni parchez in fata garajului lui. Evident, i-am lasat si numarul de telefon, daca are nevoie sa plece ma suna oricand si mut masina.
In seara asta m-am intalnit cu un pustan care are de vreun an-doi carnetul si masina si parcase pe locul meu (a mai parcat de cateva ori, dar nu ne-am intalnit).
Evident, tupeu maxim pe el, ca nu e garajul meu si ca parcheaza oricine vrea acolo.
Intrebare: pot chema politia in locul proprietarului? (evident, voi vorbi si cu dansul in prealabil). Un nr. de telefon?
Ma intereseaza variante in care sa-l implic cat mai putin pe proprietar, este in varsta.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Euripide » 15 Oct 2008, 21:44

daca iti da batranul imputernicire notariala sa-i folosesti garajul sau masina poti chema politia in locul lui.
Euripide
Member

Mesajde Mihai L » 15 Oct 2008, 21:56

OK, asta ar fi o varianta, desi deocamdata as vrea doar sa-l sperii (este singurul vecin care a pus la indoiala "aranjamentul").
Suplimentar, nu stiu care ar fi variantele prin care sa nu-i creez "teama" proprietarului...
De aceea ma gandeam ca la o adica sa chem politia dupa ce vorbesc cu proprietarul (care proprietar sa "aprobe" actiunea si sa discute cu politia ca proprietar).
Nu cred ca va fi nevoie decat de o vizita de acest gen... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Officer » 16 Oct 2008, 09:13

Contract de comodat intre tine si proprietarul garajului si nu e nevoie sa implici notarul.

Proprietarul iti imprumuta tie garajul fara bani..cam asta e ideea. Asta iti creeaza tie un drept de folosinta asupra garajului iar cand vei chema politia le arati contractul si spui ca ala care a parcat in locul tau iti afecteaza dreptul de folosinta.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Euripide » 16 Oct 2008, 14:19

contractul de comodat, desigur, trebuie inregistrat la Administratia Financiara (chiar daca e cu titlu gratuit), insa intradevar este o varianta mai comoda decat imputernicirea.
Euripide
Member

Mesajde Officer » 16 Oct 2008, 14:24

Nu zic ca nu e asa, dar nu vad sensul, ca doar nu obtii venituri de niciun fel din el.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Euripide » 17 Oct 2008, 09:27

N-am zis ca are vreun sens (asa-i in Romania)...am zis ca asa trebuie
Euripide
Member

Mesajde KomandantuR » 06 Mai 2009, 10:24

Serialul continua... :((
Aveam abonament pt net la C-Zoine. In august am prelungit contractul, dar de aceasta data cu RDS-RCS (au fost preluati, cumparati, cam asa ceva). SEPARAT, am incheiat acel BLESTEMAT contract pt cablu TV si telefonie. Pe data de 06.10.2008 am predat echipamentul pus la dispozitie pt preluarea semnalului DIGITAL cf contractului. Pe data de 16.10.2008, am primit notificate de la ANPC, cum ca ma pot duce sa reziliez inainte de termen contractul cu RDS, fara plata penalitatilor. M-am dus cu hartia la ei, m-au pus sa platesc abonamentul pe luna respectiva "ca altfel nu ne lasa programu' sa facem rezilierea". Am platit 29 lei, dupa care mi-au spus ca se va rezolva, ma vor suna ei. Pe luna decembrie m-am trezit cu factura. Am mers, am facut scandal, au umblat in calculator, au zis ca gata, se va rezolva. Pe luna ianuarie...factura. Mers la ei, scandal, au umblat in calculator, au zis gata, se va rezolva. Nu am mai primit niciun fel de factura de atunci. La sfarsitul lunii aprilie, ducandu-ma sa platesc internetul, am fost refuzat pe motiv ca am restante la cablu. Am fost ieri in audienta, unde mi s-a explicat ca de fapt mi-a fost reziliat doar HBO. WTF?!?!?! I-am intrebat de ce nu mi-au reziliat TARAF TV?!?!?! Nu domle, ca dvs v-a ramas analogicu' !!! Le-am "explicat" ca eu am cerut rezilierea pe motiv ca semnalul pe digital era de tot rahatul, si ma multumeam doar cu analogicu' lor?!?!? "Aveti de plata 90 + 24 lei pe luna asta si va reziliem contractul". Am spus "OK, imi dati hartia pe loc?" "Nu, dvs platiti si va mai sunam noi". Zic "pai acelasi lucru mi s-a spus in octombrie, am pus botul, am platit si acum iata-ma aici". "Altfel nu se poate". Le-am zis ca treaba lor, sa ma dea in judecata, eu nu le platesc nimic. Cred ca azi ma voi duce din nou la ANPC, sa mai depun o reclamatie. Chiar daca vorbim de acelasi furnizor, sunt doua contracte separate. Nu am la net reducere ca urmare a celuilalt contract. Intrebarea mea este: imi pot refuza plata pe contractul de internet daca avem "o problema" cu cel de cablu? SI CE DRACULUI SA MAI FAC CU HANDICAPATII ASTIA, CA NU MAI POT ??????
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 06 Mai 2009, 12:36, modificat 1 dată în total.
Motiv: mersi, am corectat.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alma » 06 Mai 2009, 12:27

aaa ce e ala ONPC? :-"
Cred ca ai vrut sa spui ANPC sau OJPC :D
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Nenea Fordescu » 11 Mai 2009, 18:21

Komandante...nu vreau sa te descurajez, da' n-ai cu cine !!! Eu am renuntat de ceva vreme sa ma mai cert cu ei. La mine treaba sta asa: cand am niste bani in cont, platesc cate 4-5 luni o data...bineinteles, o data la doua luni tre' sa sun sa-mi dea drumu' la net...pentru ca e SUSPENDAT PENTRU NEPLATA :)) Sa nu mai vorbim despre transferul de responsabilitate de pe persoana fizica pe juridica...nu se poate face decat la sediul central si se negociaza cumva, mi se face o oferta...mai dau io un leu, mai lasa ei vreo doi megabitisori...am renuntat si la asta :)
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Nenea Fordescu » 13 Mai 2009, 15:11

In completare, sunt din ce in ce mai multumit de RDS :))

- tocmai am aflat ca nu voi avea niciodata HBO + Maxpack, ci doar HBO normal; asta pentru ca titularul contractului este sotia mea, eu neputand modifica abonamentul, chiar daca fac dovada faptului ca sunt coproprietar...
- am intreabat daca eu, in calitate de proprietar, pot incheia un contract cu ei...si...supriza SE POATE :))

In concluzie: pot incheia un abonament pentru internet si cablu TV pentru apartamentul detinut in comun cu sotia mea, dar nu il pot modifica pe cel incheiat de sotia mea (bineinteles, pentru acelasi apartament );

- am intrebat apoi, intr-o doara si mai mult in gluma, daca merge prin procura notariala - bineinteles, mi s-a spus ca doar titularul poate face modificari ale abonamentului... :)) (desi se poate in mod sigur)

Si zic io acu'...da-o-n cablu' ma-sii de treaba, ca nu-mi mai trebe!

La final, ca sa fac sio o aroganta, PAC- PAC, dragi abonati, aveti grija sa nu plecati in strainatate... si mai ales sa nu cumva sa muriti fara sa scrieti in testament despre abonamentu' la RDS, ca platesc mostenitorii pana la adanci batraneti + vreo 2 generatii :))
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum