ei..am reusit multumita

echipei de la Dream Team Rally sa montez suspensia...baietii super profii ne-am apucat de treaba pe la ora 10 si la 12 era gata

montata echipata gata de drum...asadar dc vreti orice tip de modificare/reparatie recomand cu caldura pe sa mergeti al ei au strung si un tip care se ocupa de hidraulice va fac baietii din mortizoare standard/stock coilovers sau ce vreti voi

...foarte multumit am fost si de pretul manoperei care a fost 200 lei plus o baterie de vin pe care chiar si-au meritat-o

Acum sa revenim la impresii..pai fratilor..in primul rand cand am dat jos arcurile spate unul vreau sa va zic ca era praf

..avea o spira rupta

...montajul si demontajul a fost super simplu fara complicatii...iar rezultatele :
1. masina e mai joasa cu 35 mm si inca mai e loc pana o sa aseze bine arcurile.
2. nu mai tzopaie pe drum adica nu mai face ca o barca
3. comfortul nu a scazut cel putin eu nu simt diferenta intre anterior si acum...mie mi se pare ca nu mai troncane

4. la franare brusca nu mai cade de bot in fatza..

5. franare mult mai eficienta ca ce a fost o data
6. abordarea virajelor e o placere
7. directia mai usoara
8. am redescoperit o placere nebuna de conduce in viraje...
9. arata demential si as putea sa zic ca este cea mai buna alegere pe care am facut-o
Poze inca nu am ..pt ca mi-a murit bateria de la telefon sa se incarce iar pe seara am sa va pun si niste imagini..pot sa spun ca e ca un MISSLE de cand am lasat-o.
MII DE MULTUMIRI LUI LUCIAN RADUT Pilot Dream Team Rally si echipei sale pt rabdarea si efortul depus