Ford Mondeo 2004 the tuning begins...

Masina actualmente arata ca si in poza de mai jos...nimic special, dar sper ca usor usor se va schimba situatia.
Modificarile ce ar urma sa le fac sunt destul de mari....si sper din tot sulfetul sa imi iasa asa cum vreau eu. O sa necesite mult timp, bani si rabdare da sper sa merite.
Ele ar fi:
1. Schimbare totala de culoare. Vreau sa o fac alba....un alb pur...perlat asa cum e masina lui Sufletel. Culoarea inca nu este hotarata 100% deci mai este loc de schimbari.

2. Body kit de ST. Adica bara fata/spate, praguri si eleron.
3. Filtru de are sport. Eventual si o adminise schimbata.

4. Evacuare dubla (in gen ST).
5. Geamuri fumurii.
6. Stopuri facelift (cele cu dungi) si modificari la faruri. Modificarile la faruri ar consta in vopsirea lor in negru si cumpararea unui set de angel eyes CCFL. Am incercat sa gasesc o alta varianta (sa le schimb cu totul) dar nu am gasit nicaieri faruri de mondeo mai smechere in genul cum sunt cele de focus care se gasesc peste tot.
7. Jante albe pe 17" (inca nu sunt foarte hotarat). Oricum ceva ce sa complementeze culoarea masinii.

8. Suspensie sport coborata. (Arcuri si telescoape schimbate).
Cam astea ar fi deocamdata. Este mult de lucru....asa ca urati-mi succes! Orice idee e binevenita. Deocamdata sunt in faza de proiect. O sa postez aici toate modificarile ce le fac.

VW Passat B5 1.9 TDI 131 cp....................................MM-29-FLR
-
cristi_k1 - Member
- Maşina: Ford Mondeo 2.0 tdci 2004 x-trend 136 cp
- VIN: WF05XXGBB54E41129