Acum o jumatate de ora am venit cu sotia,de la baltile,la care am facut prezentare pe topic,dar am fost numai in inspectie,nu am dat la peste...........
Offfff,aer curat,umbra,iarba,oxigen,sa tot traiesti acolo,te nasti a 2 a oara.Am avut ocazia,sa ma intalnesc si cu paznicul,tocmai venise cu mopedul in control.Am discutat cu el despre escapada,pentru sambata viitoare[in principiu],am cerut consimtamantul sa deschid bariera,ca sa trecem pe cealalta parte,unde se afla padurea,mi.a garantat ca in viitorul apropiat nu umbla la apa si taxa este de 20 ron/persoana.
Pe balta se aflau cativa bucuresteni[de.ai vostri

],cu un cort imens,care tocmai se instalau,iar mai in departare erau vreo 10 persoane,din comuna cred,deoarece erau cu bicicletele,sau ma rog,nu stiu,care dadeau la undita si prindeau carasa ca palma,dar palma de femeie,nu ca a mea,

.
Avem 4 balti consecutive,in care putem da,cu acelasi bon,dar eu propun sa mergem,in cea cu bariera.
Ce peste exista?
Mai terminati cu bibanii,ca nu sunt,

,deci:
1. carasa toate dimensiunile si are momente cand apare carasa frumoasa si peste 500gr,
2.crap,sare dar nu vrea sa puna botul,cam rar,
3.gaste sau rate,ale satenilor,dar am inteles de la sotie,ca e varza scumpa,deoarece deabia,a aparut pe piata,
4.pasari prin copaci,de toate neamurile.
Balta e recomandata mai mult pentru lanseta iar ca momeala de baza viermusi si rame si cine e mai ambitios,poate lua si mamaliga de patratica sau porumb conservat.
Problema critica,ar fi ca trebuie sa ne intalnim pe soseaua principala Bucuresti/Alexandria,la orele 5.00,cand deja incepe sa lumineze,ca apoi in frunte cu bibanu47,pe la 5.30 sa fim pe metereze,altfel riscam,sa mergem doar la iarba verde,fara a mai gasi,locuri de pescuit,mai ales ca e sfarsit de saptamana si as vrea sa stam si noi cu totii,ca de,asa e frumos.
Astept pareri,ca sa punem tara la cale,mie unul,imi place totul,foarte bine planificat,mai ale ca unii faceti parte din administrarea forumului,am pretentii la voi.