New Ford Focus 2.0 TDCI Titanium
Am intarziat putin cu pozele si parerile, dar e simplu de inteles motivul. Ce pot sa zic dupa prima zi, masina se comporta foarte bine, dar inca sunt in perioada de acomodare si cu ea si cu motorul Diesel, desi am mai condus atat Focusuri cat si alte masini pe motorina. Motorul trage bine, desi am incercat doar cateva accelerari fara pedala la podea intre 2000-3000. Suspensia e foarte ferma si pe drumurile proaste simti orice, dar am o mica banuiala ca am presiune mai mare decat normala in pneuri si de aici poate sa fie amplificata senzatia.
Am alimentat de la Rompetrol dupa cum am fost sfatuit de pe forum cat si de dealer. Pe 140 de km dintre care 20 in oras (Valcea) consumul este 6.1. Apropo de dealer, cei de la Primexprod Rm. Valcea au fost seriosi si de treaba, totul a mers repede, ii recomand cu caldura.
Va rog sa-mi scuzati calitatea pozelor. Voi reveni cu unele mai bune probabil saptamana viitoare.
- newmitza
- Incepator
- Maşina: Mondeo MK4 Titanium Facelift 2.0 TDCI 163 Ex:Ford Focus 2008 2.0 TDCI Titanium
- VIN: wf0exxgbbeab64928