Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Ce parere aveti de infiintarea unei echipe de fotbal a clubului?

Da, sunt de acord si chiar ma gandesc sa particip
73
63%
Da, sunt de acord chiar daca nu voi juca
37
32%
Nu, nu am timp si pentru asta
2
2%
Nu, mi se pare o idee proasta
3
3%

Voturi totale : 115

Re: Facem echipa de fotbal, sau nu?

24 Mar 2009, 08:43

perfect de acord! asa ce bate soarele la mine pe geam la birou, ca jur ca as vrea sa fiu pe teren cu o blonda in mana (la pauza bineinteles) si blonda sa fie bere :D

24 Mar 2009, 08:53

Voi face parte, cu mare angajament, din galeria sustinatoare :)

24 Mar 2009, 08:58

Cand am vazut ca ai postat si tu mi-am zis: yes! unu mai praf ca mine! dar vad ca esti pentru galerie...
tu nu aveai conferinta acum?

25 Mar 2009, 00:16

legat de fotbal cand ne strangem sa facem unul?

am uitat sa mentionez
P.S. in weekend imi duc masina la revizie , deci in weekend nu pot. in timpul saptamanii inchiriem un teren si ne bagam
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 25 Mar 2009, 08:55, modificat 1 dată în total.
Motiv: Domnu' meu, dupa aproape 2 ani de stat pe forum tot nu ai aflat de butonul MODIFICA care-ti da voie sa editezi mesajul timp de 10 min de la crearea lui ?

06 Mai 2009, 11:55

au venit caldurile, asa ca hai sa mergem si noi la un fotbal. eu zic sa ne strangem 15 oameni ca sa facem 3 echipe :D. putem merge intr-un weekend, pe la 16 18. ce ziceti?

am mutat acest topic in sectiunea "Intalnirile membrilor"

dau drumul la o mica lista, ca sa stim pe cine putem conta:

1. eu_tatalor

06 Mai 2009, 12:02

au venit caldurile, asa ca hai sa mergem si noi la un fotbal. eu zic sa ne strangem 15 oameni ca sa facem 3 echipe :D. putem merge intr-un weekend, pe la 16 18. ce ziceti?

am mutat acest topic in sectiunea "Intalnirile membrilor"

dau drumul la o mica lista, ca sa stim pe cine putem conta:

1. eu_tatalor
2. eu_amator (shine)

Re: ClubFord @ Fotbal

06 Mai 2009, 12:14

deoarece am castigat la tombola o minge , v-o inchiriez.
1 $ minutul.

06 Mai 2009, 12:19

Daca jucam la o distanta de 100 Km de Bucuresti , directia Nord ,Nord - Est
as putea sa vin si eu ... :)

06 Mai 2009, 12:21

Ma tu vrei iar la Tg Mures ca vazusi terenurile alea din apropierea vilei Chesa :))

06 Mai 2009, 12:27

:)) pana la Targu Mures sunt 350 Km iar terenurile alea sunt in panta ,
asa ca merge sa joci doar golf :))
De fapt ma gandeam ca ar fi onorabil sa jucam la o distanta neutra ,
adica pe la Buzau sa poata veni si Galatiu , Focasaniu , Constanta ..etc... :))

06 Mai 2009, 14:16

mergem si in deplasare daca e nevoie :D da tre asigurati cazare :))

06 Mai 2009, 14:50

facem la ploiesti un meci intre bucuresti si brasov. etc.

06 Mai 2009, 18:02

ma bag si eu pe lista de participanti :D chiar si in deplasare. merge o miuta.. pot fi extreme dreapta pitulata sau marjoreta de lux :D

06 Mai 2009, 18:17

sau freddie mercury :))

06 Mai 2009, 18:21

ala e mort saracul :D mai bine Brian Johnson ;))

http://www.youtube.com/watch?v=Dn8wGRywkw8

07 Mai 2009, 16:49

salutare baieti. as vrea sa va intreb exista vreo echipa clubford din brasov ? daca da ar fi doritori sa joace un meci cu vwforum ?

p.s. intrebarea este si pentru alte orase apropiate care ar fi interesate.

07 Mai 2009, 18:27

bucuresti? :)) pe autostrada facem o ora jumate pana acolo.

07 Mai 2009, 18:33

Dureaza mai mult drumul decat joaca propriu-zisa :). Poate pt un weekend, ceva. Si sa va asigurati ca mergeti cu cea mai buna echipa, ca sa mergeti pana acolo si sa va luati 6-2 ca Real... :)).

08 Mai 2009, 08:31

Adi, nu vrei sa fii tu Hidincu' nost'?

08 Mai 2009, 12:32

Desigur, dar imi trebuie niste casete cu adversarii :)).

09 Mai 2009, 21:23

sau poti fi un fel de ovidiu ioanitoaia "regia, caseta va rugam"

09 Mai 2009, 22:58

fac parte din categoria "jucam si eu fotbal bine in generala". Asa ca, vazand ca se discuta la un "nivel foarte ridicat" al talentului indraznesc sa ma inscriu si eu la o eventuala partida de fotbal, in masura in care programul imi permite. O sa urmaresc topicul sa fiu pe faza daca stabiliti ceva.

10 Mai 2009, 12:10

Azi, la ora 16 in Tineretului, parca la Sala Sporturilor sau cum s-o numi am inteles ca e un meci de fotbal. Poate confirma/corecteaza careva cu mai multe cunostinte decat mine :)

10 Mai 2009, 17:54

cred ca ai gresit. era vorba despre un tenis de la 14:00 dar care l-a avut drept jucator-spectator-antrenor doar pe adicristea. el centra, el dadea cu capul, el dadea indicatii, el aplauda.
aaa...si scorul tot el il tinea :)

10 Mai 2009, 19:21

Si a si castigat... :)).

10 Mai 2009, 22:58

bai baieti...se pare ca va tineti de cioace pe aici sau de alte alea....cind aveti nevoie de un fundas (mi se zicea crima si pedeapasa in liceu) sau de un portar de handbal la fotbal...ma bag si eu. cu o conditie sa nu ma puneti sa alerg cu d'astia de 18 - 20 de ani ...ca eu atit am pe un picior....

15 Iun 2009, 18:31

salut baieti !
eu am fost un pic cam ocupat in ultima vreme ,dar acum ca m-am mai eliberat un pic si in urma unei discutii pe care am avut-o cu Lucian la shaorm la gara din care am aflat de la el ca nu s-a mai miscat nimic la fotbal ( am mai citit un pic si din urma , dar n-am reluat tot :) ) vroiam sa va propun sa reluam de unde ramasesem anul trecut!
ceva doritori de fotbal batranesc ?
Domnu' Adi ce-ti mai face piciorul ?

15 Iun 2009, 18:40

E in repaos, foloseste la sprijin. Fotbal nu e cazul, dar plamanii inca-mi sunt functionali si pot manevra si 2-3 pampoane :)).

16 Iun 2009, 08:36

Stau si eu in stand by. Daca citesc ceva pe aici, ma inscriu si eu (chiar daca sunt in pline pregatiri de nunta, daca se gaseste o fereastra n-ar strica putina miscare)

16 Iun 2009, 19:51

super idee. poate chiar se strange lumea. as face o miscare. daca se organizeaza ceva in bucuresti ( chiar si in deplasare, daca imi permite timpul) puteti conta pe mine. astept propuneri :)
Răspunde