Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

depistare greieri

09 Mai 2009, 19:05

Va salut.

Imi cer scuze daca deschid un topic aiurea, insa ma streseaza foarte tare niste greierasi la masina.

In sensul ca se aude un troncanit asa pe spate, nu-mi dau seama exact unde sau ce.. dar cred ca pe spate stanga.. la fiecare groapa pe care o iau, denivelare etc.... se aude ceva.. cred ca nu-i prinsa bine partea de sus cu plasticul... habar nu am....

Stiti vreun service care remediaza astfel de probleme.. ce pot sa fac.. platesc cat o fii numa sa scap de troncanitul asta ca nu-l suport.. zici ca-i o dacie rablagita.

Multumesc si astept ideile voastre.

Re: depistare greieri

09 Mai 2009, 20:40

Bine ai venit in lumea Focus 2 :D. Asa face toate...
Din pacate nu glumesc :( .

09 Mai 2009, 20:50

viewtopic.php?f=54&t=4902&st=0&sk=t&sd=a&hilit= pt greieri
vezi prinderea la bancheta (dai cu vaselina), centura spate, poate ai ceva prin portbagaj....

09 Mai 2009, 22:39

multumesc ptr raspunsuri, insa nu ma lamuresc in topicul ala.

Daca ma duc la vreun service ma ajuta sau imi zic ca-s nebun?

Stie cineva vreun service care se ocupa si cu "depistarea greierilor" ?

N-o mai suport, zici ca e rupta masina.. asa de urat scartzaie.. si nu pot sa-mi dau seama care.. ca daca ma uit cu atentie toate-s prinse prost in partea din spate.... masini facute la misto...

09 Mai 2009, 23:02

Am si eu un "greiere" undeva in dreapta fata si nu reusesc sa-l depistez. Am rascolit torpedoul ca poate zdragane carcasele de la cd-uri, dar nu pare a fi, parca de undeva de sus. Am dat vreo 2 palme in bord dar degeaba. si parca nu ar fi ceva permanent, sau il aud doar cand nu am muzica :-?? . oricum ma cam enerveaza dar in acelasi timp cred ca pot trai cu el daca stiu ca nu mai scap. Sfaturi, ceva.....?

10 Mai 2009, 03:05

undeva in dreapta am si eu un greierasi...e ca si cum o piulita ar fi desfacuta si ar juca libera pe o tija metaliza..o aud cand pun frana mai brusc, cand iau curbe...cred ca se aude si cand plec mai tare, dar il acopera motorul....ideea e ca am desfacut torpedoul, m-am uitat pe deasupra pe acolo dar n-am vazut nimic..am desfacut si plasticul din lateral...tot n=am vazut nimic....si ma streseaza in ultimul hal....poate are cineva vreo idee....eu sunt deschis la sugestii....

10 Mai 2009, 12:19

revin cu intrebarea mea:

Cunoasteti vreun service la care ma pot duce ptr depistarea si rezolvarea greierilor?

Multumesc.

10 Mai 2009, 12:25

oki...vad ca e din 2008 masina....e luata noua???..daca da...la garantie..sunt multi pe forum care si-au rezolvat greierasii pe garantie.....

10 Mai 2009, 23:30

da, masina n-are niciun an, e in garantie.

Unde-mi recomanzi sa ma duc? La ce dealer?

Merci.

10 Mai 2009, 23:30

da, masina n-are niciun an, e in garantie.

Unde-mi recomanzi sa ma duc? La ce dealer?

Merci.

10 Mai 2009, 23:34

La Ford
Sa caute ei acolo pe internet sau unde stiu ei , daca e in garantie.

11 Mai 2009, 07:34

Ma repet si aici: am fost cu greierele meu din usa stanga fata la doi dealeri din orase diferite. Ambii m-au taxat cam cu 60 RON si au zis ca au rezolvat. Dupa cateva ore zgomotolul era prezent la loc.
Intre timp au mai aparut si alti greieri si scartaieturi, masina face ca o caruta cand trec peste denivelari. M-am resemnat si dau muzica mai tare. La capitolul asta Focus este praf.

11 Mai 2009, 07:48

$1 scrie:$2M-am resemnat si dau muzica mai tare. La capitolul asta Focus este praf.
Ha ! Nu numai focus ! Si Mondeo facut de aceiasi " mama " are probleme . Eu la mondeo nu pot sa stau cu piciorul sting rezemat de usa ca scirtiie !! :D Cred ca toate masinile moderne sint facute cam " la misto ". Pt asta am intervenit aici , sa-mi spun parerea . Nu cred ca la service se rezolva ceva . In manualele lor de reparatii nu scrie asa ceva .

11 Mai 2009, 08:37

$1 scrie:$2a repet si aici: am fost cu greierele meu din usa stanga fata la doi dealeri din orase diferite. Ambii m-au taxat cam cu 60 RON si au zis ca au rezolvat. Dupa cateva ore zgomotolul era prezent la loc.
Intre timp au mai aparut si alti greieri si scartaieturi, masina face ca o caruta cand trec peste denivelari. M-am resemnat si dau muzica mai tare. La capitolul asta Focus este praf.

in conditiile in care ai si platit....trebuia sa aibe o garantie minima lucrarea, nu???...scandal sti sa le faci??...amenintari cu opc-ul..destea...

si un service bun al vreunei reprezentante, personal, n-am cum sa-ti spun pt ca n-am calcat in viata mea pe acolo si nici n-am de gand....

11 Mai 2009, 09:28

da, ai deschis topic aiurea, foloseste "cautare".
Subiect închis