Am facut acum un test drive si am mai chemat un prieten sa faca si el un test drive cu noul kuga ca era interesat de un 4x4. Am mers un pic in paralel de la dealer pana in eforie si inapoi. La new fiesta mi-a placut f mult:
- zgomotul produs de motor si faptul ca in interior, desi este o masina mica, nu ai un zgomot de rulare suparator nici macar la viteze mari (aprox 130)
- mi-a mai placut ca desi este un mic motoras de 1.4 96 hp chiar se infige daca o turati peste 4 mii ( de fapt din ce am observat de la 4 la 5 mii este puterea maxima desi mi-a luat ceva vreme sa imi dau seama eu venind de pe un diesel

).
- pozitia la condus este f buna masina este foarte friendly si usor de condus lucru care nu ma asteptam sincer.
- locul in spate este suficient de incapator nu stiu de ce se spunea ca se pierde la spatiu fata de old fiesta mie mi s-a parut foarte okay
-consumul dat de calculator chiar si in aceste conditii a fost de 7,5 l / 100 km
Ce nu mi-a placut (dar aici poate interveni si obisnuinta mea cu honda si deja comparam clase si motoare diferite):
- in sensul giratoriu de la eforie s-a inclinat foarte mult nici nu ma asteptam (l-am facut un pic mai tare dar trebuie sa recunosc ca in civic nu aveam absolut nici o problema aici m-am speriat un pic cu ghilimelele obisnuite)
- am incercat sa plec mai tare de pe loc de la o trecere de pietoni si in treapta I am turat masina pana la aprox 5000 ture a aparut un usor trepidat simtit in bord si in schimbator ( nu am turat-o in gol am plecat de pe loc si am accelerat doar in treapta I pana la 5000, e posibil sa o fi turat totusi mai repede si masina sa nu aiba capacitatea sa raspunda atat de rapid ... iar problema venita de pe civic probabil la primul test drive cu o masina pe benzina

)
- interiorul are mici probleme cu spatiile de depozitare torpedoul fiind unul f mic desi mai aveau loc sa ”taie” din bord si sa il faca mai maricel nu inteleg de ce s-au zgarcit aici
- mai sunt mici probleme cu displayul care mi se pare f mic (au facut economie si aici?) si care daca bate soarele intr-o anumita pozitie nu prea il mai vezi (vorbesc de cel unde ai radio si ceas etc)
In rest o masina atractiva rau, cu foarte multe dotari, care are o tinuta f buna de drum si este f usor de condus, excelenta pentru oras, acceptabila pentru drum lung la un pret f f atractiv in acest moment.
Daca am gresit cu ceva imi cer scuze este doar o prima impresie... asteptam acceptarea creditarii si vedem apoi cum ne plimbam cu ea

voi reveni cu detalii daca toate lucrurile ies okay