ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

13 Mai 2009, 16:33

B-xx-AXZ, focus 2 negru azi pe la universitate, pe la 14.30. Am dat claxoane dar nu cred ca m-a observat.

13 Mai 2009, 19:59

uite ca l-am vanat si eu pe dl vlad_radu la auchan militari...:P
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00406.JPG

13 Mai 2009, 23:13

...si Fiesta de langa nu avea si ea sticker ?? :(

14 Mai 2009, 09:22

Azi dimineata pe langa palatul Cotroceni un focus II estate cu numarul B-saizecisiceva-BUM cu sticker. Iti multumesc ca mi-ai facut loc :).

14 Mai 2009, 10:19

aseara pe la 8 fara ceva pe 13 septembrie am claxonat un mondeo mk 3 tournier de culoare verde - avea sticker - nu am retinut numarul... care esti?

14 Mai 2009, 10:21

@ Zupp - salut!
B64 BUM sunt eu - chiar am facut loc? Atunci "Cu placere!" - era o aglomeratie mare de tot si de obicei las ca si altii ma mai lasa pe mine :)
Nu am remarcat un lipicios, ma uit cam la toate fordurile din trafic :) Sau nu ai?

14 Mai 2009, 11:30

Din pacate nu am sticker. Deja am avut cateva intalniri prin trafic cu diversi colegi si cred ca a venit timpul sa intru in legalitate. Am vazut ca nu se mai preiau comenzi pentru ele, as putea sa fac rost daca vin la vreo intalnire sau mai bine imi printez unul?

14 Mai 2009, 11:38

Mai bine vino la intalnire. Prin ce zona stai/lucrezi?

14 Mai 2009, 11:51

Prin Iasi/Bacau nu prea am vazut masini cu sticker, ce-i drept nici eu nu am(astept sa reinceapa comenzile).
Apropo o fiesta parcata in zona Pacurari, Moara de foc pe trotuar(fara sticker) e cineva de pe forum?

14 Mai 2009, 12:51

$1 scrie:$2..Prin ce zona stai/lucrezi?

Margeanului (Rahova)/Expozitiei (pe langa caminele agronomiei).

14 Mai 2009, 13:08

urmareste topicurile de la Fusion. punem la cale o intalnire intre Fusionisti - cel mai probabil marti. Melcu avea ceva stickere in plus.

14 Mai 2009, 16:17

Azi, pe la 15:20, am vazut o PRUNA cu dungi albe, in Otopeni, parcata pe trotuarul de pe sensul spre Ploiesti, nr. B-**-RAZ . Eu eram pe sensul celalalt, intr-o Scania de 45 de locuri, in drum spre casa.

Daca Focusul ST-ul portocaliu e Portocala... atunci Fiesta ST albastra trebuie sa fie Pruna .. ca sa respectam proportiile :)

14 Mai 2009, 18:04

e antonio, acolo lucreaza .asa cum o spune el de fiecare data :)

14 Mai 2009, 18:25

vazut si eu fiesta alba pe bld unirii.. este userul de pe forum care are acel minunat st alb.. :-?? rasunau ritmuri de dance din ea :))

14 Mai 2009, 19:45

Intalnit cu nea cart00n pe Petre Ispirescu, traiasca!

14 Mai 2009, 23:55

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..Prin ce zona stai/lucrezi?

Margeanului (Rahova)/Expozitiei (pe langa caminele agronomiei).

Si eu tot Barca cu Margeanului stau, da-mi un semn si cobor si iti dau sticker ca mi-a ramas unul.

Salutare Adi, eu ma duceam la un KFC pt cina... :D

15 Mai 2009, 08:19

Acu o juma de ora, B-56-UUJ, pe Bd Unirii. Salutari distinsului domn!

15 Mai 2009, 10:50

$1 scrie:$2alutare Adi, eu ma duceam la un KFC pt cina... :D

Hm, deci ce m-ai intrebat cand ne-am intalnit? :)) Ca mi-e ca am inteles altceva.

15 Mai 2009, 19:06

acum 1 ora, pe dezrobirii (intre uverturii si iuliu maniu), un focus2 hatchback negru, cu geamuri infoliate, jenti, tot tacamul, masina arata super, dar din pacate mi-a sarit in ochi mai intai stickerul si cum am vazut destul de rapid, nu am info despre nr de inmatriculare. Masina era parcata in apropierea sectiei de politie. Salutari!

16 Mai 2009, 01:05

@bogladen -Salutari , nu m-am mai uitat de mult pe aici, eram la shopping k tot romanu , nu e bine k sunt urmarit, maine poimaine ma vad pe internet cu cine nu trebuie sa fiu vazut :D .
$1 scrie:$2cum 1 ora, pe dezrobirii (intre uverturii si iuliu maniu), un focus2 hatchback negru, cu geamuri infoliate, jenti, tot tacamul, masina arata super, dar din pacate mi-a sarit in ochi mai intai stickerul si cum am vazut destul de rapid, nu am info despre nr de inmatriculare. Masina era parcata in apropierea sectiei de politie. Salutari!

eu eram ala cu masina neagra parcata :D , acolo stau . Te salut si eu cu ocazia asta

16 Mai 2009, 14:30

salutarile mele d-lui, pardon nenelui fordescu, cu care m-am intalnit azi pe la 14.30 la intersectia liviu rebreanu cu 1 dec. te duceai la auchan, ai? :D

16 Mai 2009, 16:06

leut27, ti-am dat claxon azi pe la 14h la titan, cand am trecut pe langa tine in intersectie, in caz ca nu ai realizat cine te claxona :P

16 Mai 2009, 16:31

$1 scrie:$2zi, pe la 15:20, am vazut o PRUNA cu dungi albe, in Otopeni, parcata pe trotuarul de pe sensul spre Ploiesti, nr. B-**-RAZ . Eu eram pe sensul celalalt, intr-o Scania de 45 de locuri, in drum spre casa.

Daca Focusul ST-ul portocaliu e Portocala... atunci Fiesta ST albastra trebuie sa fie Pruna .. ca sa respectam proportiile :)

:))) super tare

16 Mai 2009, 17:27

offtopic: @vlad_radu - salutari vecine!!, eu stau putin mai incolo, pe valea lunga (paralela cu moinesti)

sa revenim:
GJ 28 CRI (sper ca e corect) Ford Focus2, pe Calea Victoriei azi pe la 17.30 si mers impreuna pe Kogalniceanu. Ne-am salutat corespunzator. Salutari si de aici (sa asociem nick-urile cu masinile si fetele :) )!!

16 Mai 2009, 20:10

Asta seara pe drumul lateral dintre Bd Aviatorilor si Herastrau, la nord de De Gaulle, un FF2 hatch alb cu nr de leasing, parcat, sticker in stanga numarului. N-am mai stat sa memorez nr ca era cam complicat, oricum se recunoaste el :)
Tot acolo dar pe bulevard, in trecere spre nord pe la 19:00 si un pic , un FF2 negru hatch, n-am retinut nr de la distanta, dar stickerul din stanga numarului parea a fi de clubford....

17 Mai 2009, 13:53

$1 scrie:$2fftopic: @vlad_radu - salutari vecine!!, eu stau putin mai incolo, pe valea lunga (paralela cu moinesti)

sa revenim:
GJ 28 CRI (sper ca e corect) Ford Focus2, pe Calea Victoriei azi pe la 17.30 si mers impreuna pe Kogalniceanu. Ne-am salutat corespunzator. Salutari si de aici (sa asociem nick-urile cu masinile si fetele :) )!!

e aproape corect, 26 in loc de 28, dar nu-i nimic, sper ca nu mai injurat prea tare cand am inceput sa claxonez in spatele tau :)) Salutarile noastre!!! Sorry ca nu am oprit pe undeva sa vb, dar ma grabeam sa ajung la cumparaturi :D

Si tot ieri am stat de vorba la semafor la sincai cu dl dragomir. Salutari si pe aceasta cale.

17 Mai 2009, 14:30

fiesta b61hak in drum spre sighisoara vineri. am mers in spatele lui circa 20 de km. pe urma l-am depasit si i-am dat din avarii un pic. m-a salutat dar nu sint convins ca a remarcat stikerele si suportul de numar ca altfel cred ca se oprea in sighisoara in benzinarie unde am tras pe dreapta eu.

17 Mai 2009, 15:17

Salutari si de la mine dl. cata23

17 Mai 2009, 17:35

vazut vineri una bucata Focus wagon rosu cu sticker cu nr. de NT prin Bucuresti....eu eram in drum spre Neste, la revizie
nu stiu exact pe unde eram, ca n-am fost atent la strazi...scopul meu era sa fiu atent la GPS, ca sa nimeresc obiectivul dorit :D

17 Mai 2009, 19:35

M-am salutat cu domnul adispan pe la 3 la Tineretului.
Răspunde