ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Mai 2009, 19:53
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2adoareomaseadeinnebunescsafiualnaibii
Danut,pulverizeaza spray[deodorant],are efect 100%,in max.1 minut,simti putin amar in gura,dar asta e.
glumesti, sau nu il ai la inima? in cel mai rau caz sa pui cuisoare langa dinte si sa stea cu ele pana se inmoaie bine, sau sa manance usturoi!
supararea ta, daniel, e cea mai usor de rezolvat din topicul asta ... la un cabinet stomatologic! la cineva de incredere, nu la nimereala!
14 Mai 2009, 20:27
Merge si daca il superi pe Gigi Duru, numai ca nu prea are precizie (poate scoate 3-4 dinti pe langa cel cu probleme...)
14 Mai 2009, 20:45
Sunt suparat din cauza ca, in fata mea, este un domn care ma tine de vorba...daca n-ar fi tata soacră (sotu' lu' mama soacră), l-as injura regulamentar. Sau sa fie asta un motiv in plus sa-l injur !!??
Ultima oară modificat de
Nenea Fordescu pe 14 Mai 2009, 20:46, modificat 1 dată în total.
14 Mai 2009, 20:46
Raspuns final: Da!
14 Mai 2009, 21:18
Gata, m-am calmat.
Am scos nervul. La propriu

Multumesc pentru sfaturi si suportul moral!
14 Mai 2009, 21:26
Apropo de durere de dantura,cand eram in armata,prin 1981,circula o vorba referitoare la un blestem militaresc,care se enunta astfel:
Sa dea Dumnezeu,ziua sa te stranga bocancii si noaptea sa te doara maselele.
Nu cred ca exista un blestem mai mare,Doamne fereste.
14 Mai 2009, 22:02
Un tampit mi-a tras azi o cheie/un cui pe portiera dreapta spate + o bucatica de aripa. Si i-a mai tremurat si mana. Tui mama lui, sa nu te umpli de spume?
14 Mai 2009, 22:07
Sefu,o fi avut Parkinson.
Vorbesti serios?
Presupun ca doar o facuse.i,stiu ca aveai un topic unde relata.i ca ti.a mai lovit.o unul in parcare.
14 Mai 2009, 22:16
Da bre nea Bibane, vorbesc serios... Cat de idiot poti sa fii bai nene, sa te razbuni pe-un fier?!?!
De suparat ma duc sa mai trag o dusca si o tigara. Doua, trei, vad eu... Tui mama lui!!!
14 Mai 2009, 22:24
Eu daca as prinde unul din asta si nu ar fi minor,cu toate ca eu nu tai nici macar o pasare,l.as taia la 2 degete.
14 Mai 2009, 22:25
Ma enerveaza pietonii din zona centru Hale la intersectiile nesemaforizate ca trec in foc continuu in fuga ca si cum ar fi ultimii care traverseaza inainte de a se pune masinile in miscare. Chestia este ca nu se termina niciodata trebuie sa te bagi peste ei sa te strecori
Nu ar putea sa astepte sa se stranga cativa inainte de a traversa

Lipsa de civilizatie imi vine sa-i iau pe capota, cu greu ma abtin
14 Mai 2009, 22:26
eu am fix 2 luni de cind am revopsit bara spate si bara fata. acum sunt din nou facute muci. numai autori necunoscuti. cel mai probabil sapt viitoare intra din nou in service.
15 Mai 2009, 13:05
Ce ma deranjeaza in fiecare saptamana:
viewtopic.php?f=33&t=33105
15 Mai 2009, 13:11
$1 scrie:$2u am fix 2 luni de cind am revopsit bara spate si bara fata. acum sunt din nou facute muci. numai autori necunoscuti. cel mai probabil sapt viitoare intra din nou in service.

Omule în ritmul ăsta când mai ajungi să conduci mașina ?
Iar cei de la casco nu te-au luat la ochi cu mărire de rată, fransiză ?
15 Mai 2009, 13:15
nu au cum. rata fixa in euro pe tot leasingul.
15 Mai 2009, 13:34
Cred ca e unul dintre punctele bune ale leasing-ului, la fel am si eu

.
15 Mai 2009, 14:54
eu unul m-am linistit. am documentu` verde de la un RCA pentru aripa, si bara fata.si acum astept sa mai pice si altele. m-am resemnat!nu mai are rost sa ma enervez.zgarieturile pe masini sunt ca tnatarii in casa, ca omizile in copaci.
oricat te-ai feri de ele si orice ai faci, la un moment dat tot ti-o iei.deci...
15 Mai 2009, 15:30
corect. asa am zis si eu dupa ce am scos-o din service ultima data. numai ca acum chiar trebuie sa o duc sa o revopsesc, pt ca a inceput sa se exfolieze vopseaua pe aripa dr spate. iar combinatia fier nevopsit + apa nu este buna.
15 Mai 2009, 16:03
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i ma mai enerveaza
Si pe mine stii ce ma mai enerveaza?
Tu ma enervezi,deoarece schimbi avatarul in fiecare saptamana si daca nu ma uit la numele de utilizator,nu stiu cu cine vorbesc.

Acum te.ai facut taur comunal.

pai uite, cand o sa gasesc cel mai tare avatar, nu o sa il mai schimb. acum sunt inca in cautari.
P.S. pentru cei pe care i-am enervat cu greselile din postul meu anterior, va rog sa ma scuzati. sunt cam nedormit de ceva vreme. vremuri grele, deh...
15 Mai 2009, 16:43
Pe mine ma ernerveaza ca trebuie sa ma duc pana in Floreasca ,si cand ma intorc in ghencea nu mai gasesc loc de parcare fiindca e meciul
15 Mai 2009, 16:46
Poate esti fan Steaua si vezi meciul de la balcon,fara a mai cheltui banii pe bilet.
15 Mai 2009, 18:30
Pe mine ma enerveaza colegii care pleoscaie mancare langa mine sau colegii carora le cad mainile daca inchid usile pe care le deschid.
15 Mai 2009, 22:51
mai ma enerveaza Becali si Lacatus ca nu vor sa plece niciunul de la Steaua.
16 Mai 2009, 07:24
ma mai supara ca in zilele libere ma trezesc mult mai devreme decat in zilele cand merg la munca
16 Mai 2009, 11:17
$1 scrie:$2ai ma enerveaza Becali si Lacatus ca nu vor sa plece niciunul de la Steaua.
Pe mine ma enerveaza ca nu pleaca cei din conducerea Federatiei si a Ligii pentru ca asta nu poate fii numit fotbal in comparatie cu ce se joaca afara.Eu i-am dat alta denumire la ce se joaca la noi; Ciamciuci. Federatia Romina de Ciamciuci sau Liga profesionista de Ciamciuci

.Suna parca mai aproape de adevar.
16 Mai 2009, 11:24
azi a trecut durerea de gat, asa ca voi parasi cafeneaua suparatilor

lasati inghetata sa vina la mine.
16 Mai 2009, 11:40
Da.mi o adresa.
16 Mai 2009, 13:24
ce ma mai supara sunt cei care la inceputul unei afaceri fac un lucru bun si ieftin, iar cu timpul il fac bun si scump, pentru ca mai tarziu sa fie doar scump.
16 Mai 2009, 22:18
pe mine ma supara cei care la inceput il fac scump si prost , dupa care foarte scump si prea prost!