$1 scrie:$2 mai lasativa incet profesorilor care va si credeti ca sunteti!!! am venit aici sa vorbim de masini, nu de uni si de altii, aia o facem pe un fourum de povesti frumuase, aici inpartim sfaturi,intrebari,si idei, si de odata apare unul si subiectul , cel mai in masura sa faca asta ar trebui sa fie cel care pune titlu, si posteaza primul , nu tu , nu eu , iai stricat omului subiectul cu desteptaciunea din capul tau , aici se vorbea de becuri si tu vi cu ale tale !! fati post un subiect unde vei vorbi numai de asa ceva .
"să folosească corect limba română, să utilizeze semnele de punctuaţie şi normele ortografice"e un citat din
Regulamentul acestui forum, citat care se adreseaza absolut tuturor celor care scriu pe-aici
vorbim despre masini in masura in care reusim sa ne intelegem romaneste...daca te deranjeaza faptul ca mai multi useri de pe acest forum nu inteleg ce scrii, inseamna ca
TU ai o problema, nu noi, si nu vad de ce ar trebui sa cedam in favoarea agramatismelor tale
colegul
christyan78 a exprimat clar un punct de vedere care este si al meu si daca esti nemultumit de prestatiile userilor de pe acest forum, esti invitat sa scrii oriunde in alta parte
pana una-alta, ai un avertisment de la mine...asta asa, pana ne mai dezmortim un pic