Cam aiurea dyno ca nu poti scoate grafic decat dupa ce faci 2 sesiuni, before and after, si dupa ce le-ai facut ii da import in nush ce program si genereaza grafic dupa datele citite. Am si logurile de pe stand sa vad daca reusesc cumva sa scot date din ele si le pun aici. Precizez ca am facut masuratorile inlocuind filtru de aer stock cu o bucata de panza pt ca e foarte restrictiv ala de hartie.
MaÅŸina: Ford Focus 2007 ,1.8 TDCI -115cp Trend Colection B 15 RBA / Mazda CX-7 2010
Re: My baby New Focus ST
19 Mai 2009, 20:43
E chiar ma intrebam cum ies jentile cu dunga ai pe ele ,ca nu am vazut niciodata unele decat din mers . Din ce vad eu pe janta spate dunga ai zici ca e facuta in paintshop ,adica nu iese perfect rotunda , tot se vede diferenta . Ca ma batea gandu sa le vopsesc si eu pe ale mele cand se mai zgarie .
MaÅŸina: Ford Focus 2007 ,1.8 TDCI -115cp Trend Colection B 15 RBA / Mazda CX-7 2010
Re: My baby New Focus ST
19 Mai 2009, 21:07
a deci chiar sunt facute in photoshop !? la photoshop nu ma pricep ..... Am crezut ca sunt reale pentru ca am vazut un focus st portocaliu in bucuresti cu jenti la fel ca cele din poza ,dar era in mers si era noapte si nu am putut sa vad jentile calumea si nici nr circulatie
sa stii ca am vazut un st cu jeantele vopsite , cam in genul celor de mai sus si l-am vazut in buc, pe undeva prin sectorul 3 parcat , nu ama vut cum sa ii fac poze dar am impresia ca acolo sta individul poate ii trag niste poze intro zi sa ti le trimit
tipul de care zici e cumva acesta? daca da...jantele lui sunt vopsite cu portocaliu pe interior si cu negru pe exterior...nu au dunga cum au cele din pozele de mai sus