dragii mei,
cum - mai nou - reusesc sa intru pe forum doar seara, sa ma scuzati pentru posturile lungi, dar asta e
in privinta Iulius Mall - nu e nevoie sa facem din masinile noastre suport de reclama pentru mall: organizarea intalnirilor in parcare ne este permisa fara sa ni se pretinda nimic; in plus, ne-au oferit reduceri (fara a preciza procentul de reducere) pentru cumparaturile de la Foodcourt pentru fiecare a doua intalnire (respectiv, tot a doua luna); toate astea fara a ni se pretinde nimic; desigur, Iulius Mall are propriile canale de comunicare si se va folosi de eveniment pentru a-si anunta parteneriatul cu noi
in aceeasi ordine de idei, n-as vrea sa punem pe masini sigla RMB sau a oricarui alt sponsor; ce se intampla in momentul in care vor fi si alte firme interesate? ne luam Kuga cu totii?

n-ar fi rau, dar... cine isi permite sa ridice repejor doua degete

RMB poate sa participe pe 13 iunie cu un singur model - noul Ka; astazi le transmit "invitatia oficiala" si sper sa imi confirme participarea
nu se pot angaja la prezentarea unui model la fiecare intalnire - pentru ca au si alte programe
in schimb, putem negocia cu ei sa ne ofere diagnoze gratuite sau reduceri pentru piese si service; in schimb, le propun realizarea - pe cheltuiala lor - de parasolare auto personalizate ClubFord si RMB; in felul asta, masina fiecaruia dintre noi functioneaza ca suport de reclama, fara a fi personalizata in mod permanent
shade are dreptate, am avea un alt argument de negociere in momentul in care am discuta parteneriatele la nivel de Asociatie, nu doar de forumisti
desigur, presupun ca fiecare este constient ca trebuie sa dam si noi - fiecare dintre noi - dovada de implicare; ar fi chiar penibil sa invitam RMB si alti parteneri la o intalnire cu 10 participanti...
spotul nu stiu cat ar costa; lasati 'creatia' pe seama mea?
popa dorel are si el dreptate: nu promovam suficient forumul prin intermediul autocolantelor actuale - trebuie sa fii foarte aproape de masina pentru a putea citi adresa site-ului; motiv pentru care as vrea sa va ganditi daca n-ar fi oportun sa facem autocolantele alea de care ziceam, cele pe care sa scrie
http://www.clubford.ro (litere decupate pe contur)