Salut...
Va urmaresc de ceva vreme dar am zis sa nu zic nimic pana nu iau masina... deci de 3 zile stapanesc drumul

cu un Ford Focus 2 Trend 007 TDCI 1.6 90 CP (+ alarma, +senzori de parcare, +cotiera). Am zis sa nu mai fac inca un topic si sa scriu aici.
Poze momentan nu am cu masina(am vazut ca se cer

) dar pot sa zic merge ok si ca nu am avut nici o neplacere cu ea pana acum. Am facut deja 600 km... din care vreo 80 in regim de oras(bucuresti vreo 50, restul in slatina si putin craiova) si consumul(calculat din cele 2 bonuri de la petrom de pana acum

) este de 5.6. E ok, e stabila, se infinge la drum... asta cat mi-am putut da seama din maxim 2300-2500 rpm cat i-am dat pana acum. Am avut ocazia sa testez si abs-ul

... e ok... merge.
Totusi am cateva intrebari...
1. ce trebuie sa fac sa devin membru al clubului? (daca poate cineva avizat sa imi dea un pm cu detalii)
2. Cum vad consumul instantaneu? am computer de bord dar nu am gasit decat average fuel... fara instantaneu... se poate? trebuie sa ii fac ceva?
3. La voi butoanele de la cruise control de pe volan sunt iluminate? daca da, cum?
4. Tot se aude cate un bipait din cand in cand... si am observat eu ca se aude atunci cand se mai schimba starea vreunui indicator... din ce m-am prins eu pana acum o cauza ar fi schimbarea temperaturii... sau ca nu mai am motorina... gresesc?
5. e ok turatia de 2300-2500 acum in rodaj?
6. Mie acul de la temperatura la apa nu sta chiar la 90 de grade? ci pe undeva pe la 80 cred... e normal asa? sau e ceasul defect?
Va intreb toate astea pt ca nu am primit inca manualul masinii(il primesc peste o sapt) si pe pdf-urile de pe ftpm.clubford.ro... nu prea am avut rabdare sa ma uit...
Multumesc anticipat si va astept cu sfaturi si sugestii...
Cosmin