ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

20 Mai 2009, 10:25

pentru discutii de acest gen folositi topicul urmator: viewtopic.php?f=17&t=19605&st=0&sk=t&sd=a&hilit=punctul+pe+i
se pare ca trebuie sa-l readucem in actualitate ;)

20 Mai 2009, 11:11

Si pe langa ce a scris Alen, desi o sa se arunce cu rosii si oua in mine, discutiile astea "conexe" le puteti continua aici: viewtopic.php?f=17&t=14724&start=1600&st=0&sk=t&sd=a

20 Mai 2009, 11:17

$1 scrie:$2............. desi o sa se arunce cu rosii si oua in mine.....

o sa zica baietii ca "ti-au spalat astia creierul".... =))

20 Mai 2009, 12:13

Sunt suparat,deoarece moderatorii,au inceput sa faca trimiteri catre alte topicuri,pentru a.mi diminua audienta. :(
Ma gandesc ce sa le dau: :-??
1.mita ?
2.warn ?
3.ban ?
Astept recomandari. :))

20 Mai 2009, 12:18

Domule bibanu 47! Nu trebuie sa le dati nimic, ca suparari sunt si vor fi "fara numar, fara numar" asa ca eu nu mi-as face griji de "audienta".... :)

20 Mai 2009, 12:21

Da, exact! Subiectu' asta deschis de bibanu' va inceta odata cu sfarsitu' lumii :)) Asta daca nu cumva incepem sa ne balacarim p-aci, ca sa-l inchida vreun colorat :D

20 Mai 2009, 12:25

Pai nu prea avem de ce, ca la suparare oamenii se mai ajuta, dau dovada de compasiune, chestii de-astea, asa ca e mai greu sa iasa samanta de scandal de pe topicul asta :)

20 Mai 2009, 12:26

Pana la colorati,va dau eu ban si acasa,concediu prenatal o saptamana.
Bineinteles,fara plata,doar suntem in plina criza :-t =))

20 Mai 2009, 12:36

$1 scrie:$2..ca sa-l inchida vreun colorat :D

Mah, tu te-ai uitat in buletinu' meu si ai vazut ca stau in Giulesti... :D

20 Mai 2009, 17:56

sunt foarte suparat ca dupa o zi de 2 lei, si dupa multe lucruri facute cu tot interesul, primesc NU SE POATE, esti varza.. (~~) mi s-a luat de tot si toate.. dar ma duc sa beau o bere poate imi revin

20 Mai 2009, 19:45

Sunt suparat pe idiotii care pun tevi in pamant de inaltime 40cm ca eu sa-mi zgarai bara spate cand parchez...:|
Sunt suparat pe taximetristi care au impresia ca ei sunt soferi profesionisti,ca mananca o paine din asta si ca nu-i intereseaza de alti participanti in trafic

20 Mai 2009, 20:09

Komandante, lasa mitraliera, te rog io frumos... io n-am zis nimica... b-( b-( b-( NU MAI DAAAAA, ca spun tot!

8-X

O:-) un fleac...m-a ciuruit O:-)

20 Mai 2009, 20:32

cum naiba scapam de speciile astea http://cocalari.com/2009/05/roxy-maneli ... alorosu-2/

:-?? ziclon B cred ca-i prea usor :-O

20 Mai 2009, 20:39

Mai repede tind sa cred,ca vom scapa de criza decat de acel fenomen. :(

20 Mai 2009, 20:46

@bibanu47: da!!!! nea' bibanu, "da' m'nerveaza" rau de tot speciile "hastea da printzese si valorosi, minca'ti'si" care nu au nici o urma bun simt

20 Mai 2009, 20:53

Iso,langa Alexandria,la 11 km exista comuna Buzescu,aia numai cu palate de a fost prezentata si la TV,iar o parte din ei,repara "balenele" si "haudiu mancatas",la mine.Care e prima vorba care le.o zic cand intra la mine in curte?
Sefule,te rog frumos opreste casetofonul ala,ca sa putem si noi sa ne intelegem si sa nu iasa nici vecinii de pe primele 2 strazi afara. =))

20 Mai 2009, 22:24

Ma enerveaza la culme tampitii din consiliul local care alta preocupare n-au decat sa elaboreze proiecte de lege cu tinta cainii si pisicile de la bloc. Drept urmare se pare ca voi plati impozit pe caine, voi primi amenda daca nu-l castrez, alta amenda daca nu-i pun CIP in fund, alta daca nu-i luat in evidenta si tatuat in urechi, si am nevoie de autorizatie de monta daca prinde vreo talibana cand iese la plimbare pe afara. Refuz sa-mi tunez cainele!!!

21 Mai 2009, 13:07

Ma enerveaza dobitocii care si-au "rezervat" loc de parcare pe teren public.

21 Mai 2009, 13:15

Si pe mine, tocmai am avut o problema cu unul, dar sta undeva aici in cartier si il gasesc eu. Oricum, o sa mai parchez acolo, "de abia" astept sa faca ceva masinii.

21 Mai 2009, 14:01

Nu suport sa mai aud un cuvant despre sistemul bancar din Romania. Camatarul are bunul simtz sa-ti spuna "daca nu-mi dai banii inapoi pana la data X te tau". Cei de la banca nu fac asta, te duc cu zaharelul, omit intentionat sa-ti prezinte toate datele situatiei, tergiverseaza cat pot ei de mult orice decizie pe care o iau, dupa care, atunci cand o iau omit sa ti-o aduca la cunostinta in timp util, si asta cu toate ca practica niste dobanzi care pot sa ajunga pt LEI pana la 25-28% pe an, lucru care intr-o tzara normal ar fi considerat jaf la drumul mare. Cu alte cuvinte, tu, cu toate ca ai venituri care-ti permit sa accesezi un credit fara nicio problema (teoretic), trebuie sa astepti dupa curul lor 2-3-4 saptamani, dupa care ei sa inventeze un motiv pt care sa nu iti dea banii, si, atentie, asta cu toate ca daca ti i-ar da tu i-ai returna triplu. Desigur, toate astea in spatele unei perdele de zambete si amabilitatzi gratuite care incearca sa mazcheze excrocheria si nesimtirea din penumbra.

21 Mai 2009, 14:14

$1 scrie:$2i pe mine, tocmai am avut o problema cu unul, dar sta undeva aici in cartier si il gasesc eu. Oricum, o sa mai parchez acolo, "de abia" astept sa faca ceva masinii.

zise el uitandu-se inca o data la CASCO-ul lui cel cu suma fixa pe toata durata leasingului!
Ultima oară modificat de shine pe 21 Mai 2009, 14:19, modificat 1 dată în total.

21 Mai 2009, 14:18

Eu am o problemă cu mimozele și purtătorii de ouă care fumează(a se citi pufăie) pe stradă.
Adăugând la cele de mai sus o căldură sufocantă de +30 de grade ajung des în situația în care înjur femei și bărbați pe stradă.

Plus că o femeie cu țigara în gură pe stradă este cel mai scabros lucru pe care-l poți admira. Halal sex appeal. :-&

21 Mai 2009, 14:19

$1 scrie:$2lus că o femeie cu țigara în gură pe stradă este cel mai scabros lucru pe care-l poți admira. Halal sex appeal. :-&

nu pot sa fiu mai de acord cu tine in privinta asta!

21 Mai 2009, 14:20

Pai ce, tu faci sex cu necunoscute pe strada? Ce trebuie sa fie cu sex-appeal pt tine? :))

@shine - sa nu uitam si de faptul ca nu am fransiza :) :D. Ce-o sa plang eu dupa CASCO asta cam intr-un an si ceva.

21 Mai 2009, 14:29

mai fa un leasing ;)
si eu am exact la fel asigurarea casco, fara fransiza si cu suma fixa

21 Mai 2009, 14:49

pai daca stau sa ma gandesc, tot asa e si la mine...
eu nu am frasiza, si anul asta, in loc sa scada rata, ea a ramas aceeasi pentru ca anul trecut am avut daune pe CASCO in valoare de 350% din valoarea platita de mine. :)) =))
deci, eu nu sunt suparat pe firma mea de CASCO.

21 Mai 2009, 14:54

La mine deși aveam contract casco cu rată fixă la reînnoire mi-au băgat pe gât 2 variante mărire rată cu 100% sau frasiză. :D Am ales fransiza.

21 Mai 2009, 18:26

cretinii care sunteaza coloana pe linia de tramvai SI APOI o incurca (coloana)...
exemplu la intersectia grigorescu cu rebreanu, venind dinspre podul peste parc...

21 Mai 2009, 19:47

cei care imi dau flash-uri sa ma dau la o parte, cand pe banda 1 sunt numai masini parcate, iar eu pe banda 2 in localitate merg cu 59, si pana la urma ori ma preseaza de se lipesc de mine, ori ma depasesc ostentativ pe contrasens, taind dubla linie continua...
oamenii prosti care isi taie singuri craca si "isi fac nevoile in acelasi loc unde mananca"

21 Mai 2009, 22:14

Mă enervează : Dobitocii care merg noaptea cu poziții și proiectoare ceață.
Răspunde