Re: Sistemul sanitar din RO
prima data am mers la un medic foarte renumit, mi-a dat trimitere la fizioterapie la spitalul cel mai bine dotat cu conditiile cele mai bune, am facut acolo = vax. apoi am urmat traseul clasic la particular, si a fost super ok. ce era in dotarea spitalului era depasit de prin 60-70, si totusi alea erau cele mai noi din sistemul de stat! plus ca asistenta respectiva (nu a fost niciodata niciun medic pe acolo timp de o luna cat am urmat eu tratamentul, ce sa mai zic de vreo consultatie sa vada cum evolueaz) nu facuse niciodata vreun curs de asa ceva, ea seta programele dupa ureche. placebo era in floare acolo, doar ca la mine nu a prins. astea toate le-am aflat putin mai tarziu, cand am inceput "sapaturile" in PCR (=pile, cunostine, relatii). din 6 luni, 1 sunt la "electrosocuri" si 2 strang banii pentru onorariu, insa nu am mai ramas cocosat niciodata, sa nu mai pot sa ma ridic. durerile persista dar la intensitate mai mica, insa am invatat cum sa le mai alin.
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: