ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

19 Mai 2009, 16:19

Pai zic ca ajung pe la 10:30 si merg pana pe Lucretiu Patrascanu (asta fiind maine ca poimaine am treaba in alta parte), pe colt la institutul de cercetare bla bla bla (INCDTP). De obicei las masina la poarta. Daca o vede careva poate sa dea un picior in roata sau sa tranteasca stergatorul de parbriz si vin imediat. :D

19 Mai 2009, 21:27

$1 scrie:$2aine si poimaine am treaba prin Bucuresti prin sect 3. Scap iar neobservat??? :D

io m-am invartit vinerea si sambata trecuta aproximativ 100 km prin Bucuresti si nu m-a vazut nimeni :))
bine, io am Fiesta, poate pe tine cu Mondeo Wagon te vede cineva :P

19 Mai 2009, 22:10

Am si doua lipicioase puse pe spate. Sa fie stereo si sa se vada.
Daca nu ma vede nimeni tura asta....... tura viitoare-mi pun si steguletul de la Tg. Mures, la antena. :))

19 Mai 2009, 22:15

Pe bune, cea mai tare idee, stegulete "club ford" pe antene.
Insa trebuie sa fie ceva rezistent, nu material textil
Daca stie cineva as aceva, eu as fi interesat :)
Si ar fi si mai usor de observat in trafic

19 Mai 2009, 22:20

M-am gandit eu de mult la varianta asta, dar la mine nu prea merge, ca antena este aplecata cam la 30 de grade fata de cupola si arata naspa.

19 Mai 2009, 23:51

$1 scrie:$2ai zic ca ajung pe la 10:30 si merg pana pe Lucretiu Patrascanu (asta fiind maine ca poimaine am treaba in alta parte), pe colt la institutul de cercetare bla bla bla (INCDTP). De obicei las masina la poarta. Daca o vede careva poate sa dea un picior in roata sau sa tranteasca stergatorul de parbriz si vin imediat. :D

Ah... la ora aia sunt la scarbici... ma inorc abia mai spre seara asa....

20 Mai 2009, 00:02

Banuiam eu, ca din cauza asta nu ma intalnesc cu nimeni.
Dar cine stie...... poate macar cand o sa plec spre casa m-o vedea careva. :D

20 Mai 2009, 08:38

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai ce cautai la service? :)

Am inlocuit deflectorul de aer care mi-a zburat :D

=)) am auzit eu cum tzipa saracul , se mai tinea cu o manutza si tot striga : dariaaneeeeeee nu ma lasaaaaaaaa =))

20 Mai 2009, 12:37

Zboara deflectorule, zboara... :))
Ah, sa nu uit! Gata cu offtopicul!!! :D

20 Mai 2009, 14:36

Vazut una bucata Focus Negru "stickerit regulamentar" :)) pe Sincai. numar de "lizing" B 1533333333 (fara numar...)
care esti bre? nu prea ai parcat frumos...

21 Mai 2009, 09:29

tot eu!

vazut ieri una bucata valiinves pe lucretiu patrascanu.
si B-12-BCK pe la Charles de Gaulle pana prin Aviatiei.
asta dupa ce il vazusem acum 2 zile prin Berceni... mult te mai plimbi maestre...

21 Mai 2009, 09:45

eu sunt..Salutare; dar e B 13 BCK, dupa ce m-am salutat cu tine mi s-a intamplat o faza foarte hidoasa; primul fiind la semafor m-a acostat puradelul ala mic din intersectie, i-am facut semn ca nu ii dau nimic, la care el vazand un pliculet mic de nescafe la mine in bord si-a pus limba si si-a lasat balele pe geamul meu din stanga; bleeeahh ce scarbos, a trebuit sa o duc la spalat. :-&

21 Mai 2009, 09:48

=)) =)) =)) super tare =)) =))

21 Mai 2009, 10:05

aaaa...era sa uit. dimineata l-am vazut si pe Dragomir cu tancul de serviciu. am schimbat vreo 2-3 cuvinte, mi-a prezentat masina din dotare. mi-a aratat Aerul conditionat lipsa, geamurile electrice not, directia servoasistatata de brandul lui cel puternic, busitura de pe acoperis, cea de pe capota :))=))

21 Mai 2009, 12:16

Salutari si de la mine domnu' Shine...ai vazut ce bolid am, da...? =)) =))

21 Mai 2009, 19:19

$1 scrie:$2ot eu!

vazut ieri una bucata valiinves pe lucretiu patrascanu.........

=)) Super tare. Si eu unde ziceai ca eram?????..... cand m-ai vazut...
Mai frumos ca azi m-a sunat Viper ca sa-mi zica ca e in Focsani. Problema era ca eu eram in Bucuresti! :))

PS. Nu mai umbla cu prostii Shine. :D

21 Mai 2009, 19:26

nu il mai cheama shine ci torro rosso :P

22 Mai 2009, 08:46

Mai frumos ca azi m-a sunat Viper ca sa-mi zica ca e in Focsani. Problema era ca eu eram in Bucuresti! :))

PS. Nu mai umbla cu prostii Shine. :D

pai tu te plangeai ca nu te vede nimeni si nu vezi pe nimeni prin bucuresti. asa ca am stat la panda pe strada pe care ziceai ca o sa treci, doar doar te-oi vedea... :)

22 Mai 2009, 18:10

B-23-FOC, acum cateva minute la Pod Timpuri Noi. Eu pieton, el...tocmai forta intersectia pe rosu :))

22 Mai 2009, 18:23

Si mai tare e ca Viper sta la "doi pasi" de Patrascanu...
v-ati "sincronizat" la fix =))

22 Mai 2009, 18:55

una bucata focus 2 sedan albastru pe la lujerului acum vreo ora. din pacate eram la vreo 2 masini in spate si nu am alte informatii...... e cineva de pe-aici????

23 Mai 2009, 09:53

domnu dragomir crezi k faci fata cu bolidu tau la cls-u meu de la servici???

23 Mai 2009, 10:05

Din pacate sectiunea pt stickere clubford este inchisa, de unde imi pot lua si eu?? :-/

23 Mai 2009, 10:13

Ai 3 variante:

- cea mai simpla e sa vii la o intalnire (lunara sau de noapte), dar sa anunti inainte ca vii si ca vrei un sticker pentru a-ti aduce cineva;
- iei de la cineva care locuieste in zona ta si are in plus;
- devii membru al asociatiei.

23 Mai 2009, 10:38

$1 scrie:$2i 3 variante:

- cea mai simpla e sa vii la o intalnire (lunara sau de noapte), dar sa anunti inainte ca vii si ca vrei un sticker pentru a-ti aduce cineva;
- iei de la cineva care locuieste in zona ta si are in plus;
- devii membru al asociatiei.
- imi dai intalnire si iti aduc eu unul

Ultima varianta nu-mi apartine, au editat moderatorii!! Niste oameni care nu au treaba sambata acasa :P.

O prefer pe a patra....:P glumesc, depinde cand se fac intalnirile si la ce ora, ar fi o optiune doar ca stau foarte prost cu timpul. Sa iau de la cineva din zona mea..n-am vazut pe nimeni sa aiba desi sunt foarte multe forduri, cat despre a deveni membru nu stiu mai nimic ce ar trebui sa fac, poate ma ajutati voi si gasiti o varianta simpla din tot ce am relatat. Multumesc frumos pt cele 3 optiuni :) si bonus-ul moderatorilor :)

23 Mai 2009, 11:29

un pic cam offtopic sunteti, dar in fine. pt detalii despre asociatie, uite un link http://clubford.ro/index.php?afiseaza=inscriere ;)
in josul paginii, exista un formular de inscriere in asociatie, asta daca te intereseaza, desigur... :D

23 Mai 2009, 11:41

$1 scrie:$2n pic cam offtopic sunteti, dar in fine. pt detalii despre asociatie, uite un link http://clubford.ro/index.php?afiseaza=inscriere ;)
in josul paginii, exista un formular de inscriere in asociatie, asta daca te intereseaza, desigur... :D

Multumesc frumos, mi-a fost de mare ajutor :)

23 Mai 2009, 14:39

Vazut fiesta ST NT 87 GNU dadea ture de Magheru joi seara :P
Nu aveai cum sa ma recunosti k eram intr-o alta balena opusa mie... neagra si cu cerculetze :)) :P

Vazut fiesta albastra ( n-am apucat sa vad daca e ST ) aseara pe o strada ce duce din Pache Protopopescu spre Mihai Bravu. Am semnalizat corespunzator, am depasit, si am pus avarii... n-am apucat sa vad vreun flash k eram urmat de balena neagra mentionata mai sus :P

Salutari celor doi membrii pe calea aceasta.

23 Mai 2009, 19:21

Am vazut vre-o 10 forduri la academie....... :-" :-"

23 Mai 2009, 19:23

erau mai mult de 10...:))
Ultima oară modificat de adicristea pe 23 Mai 2009, 19:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: Va rog, nu mai citati intregul mesaj anterior!
Răspunde