Fusion 1.4 TDCi Comfort - vs alte oferte
De vreo 10 zile ma tot gandesc ce masina sa-mi iau pentru drumurile din Romania. Vin de la un Logan din 2005 de 1.6, si doua Nissan-uri, Altima si Sentra, conduse in ultimii 10 ani pe meleaguri americane.
Oferta de acum la Fusion este in jur de 11.500E cu TVA la Comfort cu ceva optiuni incluse din Trend. Ma intereseaza in primul rand daca trecerea de la Logan la Fusion dpv al confortului nu este un pas inapoi. (zgomot, suspensii tari, scaune cam tari - ce am remarcat in timpul drive test-ului). E greu sa-ti faci o idee in 10 minute de condus. Am condus Fusion-ul tot in Romania in 2003, la un drum lung pe la manastirile din tara, deci drumuri destul de rele, motor pe benzina, si am fost multumit.
Din ce am citit despre fiabilitate, pare destul de buna. Mai ales ca masinile japoneze, prima mea optiune, nu prea mai sunt facute in Japonia si nici calitatea nu mai este ca inainte.
Exact la aceeasi bani pot lua un Logan MCV diesel, 5 locuri, echipare aproape de varf. Mai am oferta de Mazda 3 diesel 110cp 14.4k, Octavia diesel 13k, Corolla 1.4D Luna 15k, Mitsubishi Colt 1.5D SAM 11.9k, Lancer 2.0D 15k (toate preturile cu TVA).
Ma atrage Fusion-ul mai ales din cauza garzii la sol ridicate, voi conduce destul pe drumuri de tara, si a dimensiunilor reduse. Deja Corolla, Octavia si Lancer sunt din alta clasa, stiu...
Multumesc anticipat.
- bimbaq
- Incepator