ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
darian, Daca ti-a placut Requiem for a Dream, iti recomand Trainspotting ( http://www.imdb.com/title/tt0117951/ ), desi s-ar putea sa te dezamageasca si asta cu "calitatea slaba" a filmarilor.
On Topic: Am vazut aseara Network ( http://www.imdb.com/title/tt0074958/ ). Interesant, merita vazut, mai ales in aceste vremuri de criza, desi e un film facut acum 30 de ani.
Eu inca n-am reusit sa vad Angels and Demons dar pentru cei care i-ati dat asa note mari am o intrebare: Voi ati citit cartea? Eu unul am ambele carti ale lui Brown dupa care s-au facut si aceste ecranizari si sincer Codul lui Da Vinci mi s-a parut slabut pus in scena avand cartea la baza. Poate daca n-as fi citit-o mi-ar fi placut mai mult.
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: film?
25 Mai 2009, 19:46
$1 scrie:$2u inca n-am reusit sa vad Angels and Demons dar pentru cei care i-ati dat asa note mari am o intrebare: Voi ati citit cartea? Eu unul am ambele carti ale lui Brown dupa care s-au facut si aceste ecranizari si sincer Codul lui Da Vinci mi s-a parut slabut pus in scena avand cartea la baza. Poate daca n-as fi citit-o mi-ar fi placut mai mult.
nu am citit cartea. toti cei care au citit cartea au zis: cah (la cod in special) .
noi plecasem chititi pe alt film, Duplicity, dar cand am vazut ca e un film cu hanks, ne-am schimbat parerea. abia dupa ce am luat biletele mi-am adus aminte de carte poate daca stiam de la inceput, nu mai mergeam la el. dar nu imi pare rau deloc!
$1 scrie:$2u inca n-am reusit sa vad Angels and Demons dar pentru cei care i-ati dat asa note mari am o intrebare: Voi ati citit cartea? Eu unul am ambele carti ale lui Brown dupa care s-au facut si aceste ecranizari si sincer Codul lui Da Vinci mi s-a parut slabut pus in scena avand cartea la baza. Poate daca n-as fi citit-o mi-ar fi placut mai mult.
eu nu am citit cartea..in general imi place mai intai sa vad filmul si apoi, daca merita, sa citesc cartea; dar pot sa iti spun ca Angels and Demons este mult peste Codul lui Da Vinci. Si nu uitati sa va luati maine gazeta sporturilor, ca se da un superfilm Maradona's Kusturica, asta da film de colectie.