este la fel si in Marea Britanie, Danemarca sau Germania. In usa n-am fost, dar nu cred sa fie diferit. Eu, unul, ma plang ca mi-e greu doar atunci cand ii creste un dinte nou fetitei mele

Adevarul e ca nu mai stim sa ne bucuram de nimic - asa e firea omului - ai tv, apare lcd/plasma, deodata nu mai e bun tv-ul ... cumparam altceva. avem dacia, la un mom dat nu mai e buna (chiar daca inca merge ok), trebuie sa cumparam altceva. Tin minte fericirea la achizitionarea Oltcitului Club second hand la 18 ani - se subtiase vopseaua de la atata spalat si lustruit in spatele blocului. am luat apoi masinuta noua, dar nu a mai fost acelasi lucru - a devenit ceva comun.
era o pilda cu un borcan, nisip, pietris, pietre, bolovani ... ideea era ca trebuie sa-ti faci timp sa te bucuri si sa acorzi timp pt fiecare chestie in masura corespunzatoare, dar din pacate, in ziua de azi, foarte multi nu stiu sa mai faca asta. 'realizarile' marete constau doar in bani, masina, casa si alte chestii materiale, dar multi uita sa-si creasca si sa se bucure de copii de exemplu.
despre plansul de 'cat mi-e de greu' imi vine de n ori sa-i bat pe unii - aici din pacate, tinerii iau mult din mentalitatea 'oricum nu sunt platit ca in uk, germania, etc, de ce sa ma spetesc'