Re: Dezmembrare Focus 2005 Titanium 2.0 TDCI 2 usi negru

va anuntz cand incep sa dau jos de pe ea din nou...
momentan a ramas fara unitatea CD Changer, asa ca se vinde sistemul audio prezent pe masina lovita, nu al meu cel oval...
roata de rezerva de dimensiuni reduse exista shi e nefolosita, necesita doar retusare a vopselii
cat despre manerul de frana de mana, e fara buton shi e oleak zgariat, nu in profunzime, ci doar vizual
nu am mia pus pozele promise tuturor astazi, din aceleashi motive care ma impiedica sa lucrez la mashina
referitor la plansa de bord de care ma intreba cineva, coltul din dreapta de la usa, la coborare, cel care contine aeratorul pentru dezaburirea geamului in zona oglinzii retrovizoare este crapat... cine vrea plansa asa, ptr a o folosi cu airbag cu tot ( k nu e sarit), e invitatul meu ... pret negociabil, in jurul a 50% DIN VALOAREA PIESEI NOI
sper ca vineri sa reluam discutiile despre mashina, ca sunt nerabdator sa ajung sa desfac motorul de pe ea

avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
-
Florin Dumitrescu - Gold Member
- Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims
- VIN: wf05xxgcd57s01178