Masca adaptoare cd player FF2
Pentru cine are modelul cu facelift (poza 1) (cd player oval) si vrea sa il schimbe cu o unitate pe un singur DIN exista 2 posibilitati de masti adaptoare prezentate in poza 2 si poza 3. Daca vreti sa aveti si spatiul de sub casetofon trebuie sa schimbati masca din jurul cd player-ului din cea cu decupare ovala in cea dreptunghiulara.
Am de vanzare o asemenea masca (doar cea din jurul casetofonului din poza 4 fara adaptorul propriuzis - care se poate achizitiona separat de la magazinele de specialitate). Este exact cea din poza 4 si o sa ii mai fac niste poze cu ea data jos de pe masina. Este impecabila, fara zgarieturi, pete etc.
In poza 5 este prezentat finalul operatiunii. Mentionez ca toate pozele mai putin poza 4 sunt luate de pe forum.
Din cate stiu pretul ei la firmele autorizate de pe forum este in jur de 100 RON. Eu o dau la jumatate de pret - 50 RON.
Daca este mai ieftina, desi nu cred, o negociem la jumatate din acea suma.
Asadar 50 RON si o sa revin si cu poze cu masca scoasa de pe masina.
Am de vanzare o asemenea masca (doar cea din jurul casetofonului din poza 4 fara adaptorul propriuzis - care se poate achizitiona separat de la magazinele de specialitate). Este exact cea din poza 4 si o sa ii mai fac niste poze cu ea data jos de pe masina. Este impecabila, fara zgarieturi, pete etc.
In poza 5 este prezentat finalul operatiunii. Mentionez ca toate pozele mai putin poza 4 sunt luate de pe forum.
Din cate stiu pretul ei la firmele autorizate de pe forum este in jur de 100 RON. Eu o dau la jumatate de pret - 50 RON.
Daca este mai ieftina, desi nu cred, o negociem la jumatate din acea suma.
Asadar 50 RON si o sa revin si cu poze cu masca scoasa de pe masina.
-
adrianmihai83 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
- VIN: WF05XXWPD57K08651