Include si Hobby

28 Mai 2009, 10:31
Campioni adevarati !
Barca a SURCLASAT clar pe Man. la toate capitolele.Altceva nu mai e nimic de zis .
P.S.
Vidic , Scholes, Ronaldo , erau gata sa strice imaginea frumoasa pe care o lasase pana atunci Man.,prin gesturi urate nascute din neputinta si frustrare.Bine totusi ca arbitrul nu le-a dat rosu si asa lumea deja a uitat.
28 Mai 2009, 11:41
aseara, ronaldo mi-a dat impresia unui pusti din curtea scolii care se oftica pentru ca pierde. intrarile la puyol spre final "l-au dat de gol". ma asteptam sa fie mai fitos la premiere, dar parca si-a mai revenit putin.
eu unul ma bucur ca a batut barca ca am castigat o sticla mare de cola la un pariu cu o colega
28 Mai 2009, 12:12
Ronaldo a fost super ofticat. din mai multe motive.
daca facea un meci bun, automat putea pretinde un salariu mai bun la Real.
automat castiga o gramada de bani.
automat era balonul de aur.
dar...oups eroare.
din pacate in timpul meciului se oftica de faptul ca adversarii simulau dupa modelul patentat de el

off: tu pe cola pui pariuri cu colegele? ciudatule
28 Mai 2009, 12:20
trebuia sa puna pariu pe "care sta deasupra" ?
28 Mai 2009, 12:21

poate erai mai castigat.
28 Mai 2009, 12:23
pai nu era chiar pariu, era mai mult o discutie in contradictoriu. Si cum nu mai era cola, am zis ca maine ia ala care pierde "pariul".
nu puteam fi mai castigat, credeti-ma!!!!
Sorry de off
28 Mai 2009, 12:26
Nu numai atitudinea lui Ronaldo a dat de gol neputinta si frustrarea "englezilor", ci si intrarile criminale ale lui Scholes si Vidici ,cel din urma tinand cu tot dinadinsul sa i-o traga lui Messi chiar in ultima faza , sa-i sparga fata. Bine totusi ca nu le-a dat arbitrul "rosu" astfel lumea deja a uitat.
28 Mai 2009, 12:29
Pai mai zisesei asta (ultima propozitie) si pe primul post de pe pagina asta
28 Mai 2009, 13:00
ca multi altii......
gata cu off, ne mutam in gashka pt astea
29 Mai 2009, 19:26
Deci, in concluzie

, ce ne facem cu ai nostri???
Unirea, Dinamo sau Timisoara? Ceva pariuri, o cola???
29 Mai 2009, 20:02
zero barat, neinteresant, toti sunt niste nulitati
merita sa facem ceva mai bun cu minutele alea din viata de le pierdem uitandu-ne la ei
31 Mai 2009, 21:48
zero barat de muuuuuulte ori!!!!!!!
01 Iun 2009, 07:40
@alen, daca ai chef de baut sau de cearta cu vecinii te poti uita si la un meci de la noi

Oricum, se pare ca Unirea e campioana desi nu o baga nimeni in seama.Scoala lui Chelsea s-a vazut...
01 Iun 2009, 08:47
s-a terminat si campionatul la noi ... cu ceva noroc la Brasov si niste puncte recuperate, Timisoara ajunge pe 2.
Unirea a avut mare noroc ca a jucat la Timisoara - unde altundeva mai avea Unirea un stadion plin care sa-i aplaude dupa victoria de aseara ?
bravo lor ... si suporterilor din Timisoara !
ps: le-a aratat "baiatul lu' tata" lui borcea,turcu, rednic si compania de manelisti, cum se joaca fotbal cu jucatori "reconditionati" ... sper sa mearga la fel si la nationala
01 Iun 2009, 08:51
Eu nu inteleg cum e asta cu 99% Unirea campioana. Mai are un meci in care trebuie sa ia TOATE punctele, nu 1. Timisoara are 61. Plus 6 de la TAS inseamna 67. Unirea are 69 acum. Cu un egal si victorie a Timisoarei, campioana e Timisoara pentru ca are golaveraj mai bun (primul criteriu de departajare in stupidul campionat romanesc). Asa ca... mai e.
PS. Cand am zis acum 2 etape ca ar fi haios ca Dinamo sa ramana in afara Ligii nu am crezut ca asa o sa se intample

.
01 Iun 2009, 09:26
Zi-le si lor ca nu stiu saracii
http://www.lpf.ro/campionat.htm
01 Iun 2009, 09:33
Atunci imi cer scuze. Eu stiam ca primordial e criteriul cu golaverajul (asa era inainte). Se pare ca au schimbat. O decizie buna, e normal ca departajarea sa se faca intre cele doua echipe aflate la egalitate, nu daca una dintre echipe obtine scoruri de 6-0 in alte partide si si-o fura de la cealalta. In cazul asta, ialomitenii au nevoie de un singur punct cu Steaua pentru ca in tur a fost 2-2 intre Unirea si Poli.
PS. Acum am vazut si tot clasamentul, astfel ca rationamentul meu oricum cadea, Unirea are +31, iar Poli are +21. Si in cazul criteriului anterior tot Unirea era campioana. Deci... sorry!

PPS. HAI UNIREA!!
01 Iun 2009, 09:46
Da, si in situatia asta unirea are de departe prima sansa. timisoara pur si simplu depinde de prea multe chestii. oricum nu mai e mult pana aflam ce si cum.
PS stiti caricatura aceea cu emblema si 2stupid dogz ? Cred ca acum reflecta fidel situatia de la dinamo inclusiv faptul ca si-au facut-o cu mana lor...
01 Iun 2009, 20:42
Parerea mea este ca Poli s-a dat la o parte (si) cu Urziceniul

.Sau mai bine zis au stat pe loc
http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=19593 .Scenariul e acelasi cu cel din meciul cu Dinamo.
Felicitari Unirea,cea mai buna si constanta echipa.
03 Iun 2009, 08:55
asa am spus si eu ... dar vazand meciurile Timisoarei din ultimele saptamani (cand nu au jucat aproape nimic) si cele ale Unirii ... nu cred ca se pune problema datului la o parte ... doar ca, nu pot mai mult. Cu steaua nu au jucat nimic - au dat golul ala pe o actiune personala si apoi s-au bagat cu fundu' in poarta si n-au mai jucat nimic. Si mai pot sa dau cateva exemple de-astea
03 Iun 2009, 18:20
viewtopic.php?f=17&t=2151&p=471215#p471215scrisoarea lui mos craciun catre cristi borcea
10 Iun 2009, 21:26
Felicitari Unirea Urziceni, pana la urma cea mai buna echipa a campionatului astuia, asa amarat cum e el
10 Iun 2009, 21:55
nasol moment. o sa treaca ceva pana o sa reusesc sa uit ratarea aia de pe final de meci cand a respins-o in bara fundasul Iasi-ului. ce sa-i faci..
10 Iun 2009, 22:24
aha, tu esti rapidist...atunci nasol, intr-adevar

si colegul KomandantuR cred ca-i suparat
io-s vesel ca mi-a promovat Ceahlaul
da' cum de nu tii cu Timisoara ?
10 Iun 2009, 22:33
@alen.."suntem frati cu timisoara, ne cunoaste toata tara" , remember?

. Din nefericire, rapidistii si-au facut-o cu mana lor, nu trebuia asteptat acel ultim minut.
10 Iun 2009, 22:46
Eu zic ca e bine ca nu a intrat Rapid in UEFA, fara sa doresc sa supar fanii acestei echipe, Rapid are conducere? Poate asa se gandeste mai bine si pleaca. Ma oftic si ca a prins Steaua, poate pleca si Becali. Mi-as fi dorit sa ajunga Brasovul in UEFA pentru corectitudinea de care au dat dovada in ultimele meciuri.
Felicitari Urziceniului si, desi cred ca sunt si fani ai acestei echipe, cat pot sa ma bucur ca Dinamo ramane pe dinafara Ligii.
10 Iun 2009, 22:57
Interesant final de campionat!