Sa-l stapanesti sanatos... E un Panasonic foarte bun. Era si ala pe lista mea acum vreo 6 sapt. dar cand mi-a spus americanu' ca nu e "partial detachable face" precum scria la el pe site m-am orientat spre altceva. Rama originala nu-ti incape ca "da peste" masca bordului si ai o problema cu spatiul ala de acolo...
Eu am rezolvat-o (nu sunt inca cu inima impacata dar in timp vor mai aparea solutii) cu un cheder pentru tamplarie geam termoizolant. Te duci la un atelier de tamplarie PVC/AL si le ceri juma' de metru din toate chederele pe care le au ei...Dai si berea de cuviinta, si probezi care-ti place mai mult

.
Mai am si acum cateva resturi de chedere...dar de azi intru in concediu si abia la primavara revin la Cluj. Daca nu gasesti pe nimeni, da-mi un PM si te trimit eu la firma de tamplarie cu care fac vitrinele farmaciilor ca-s din Cluj oamenii...dar mai mult ca sigur au intrat in concediu deja.
Succes, si sa ne tii la curent cu solutia ca sigur vor mai aparea colegi care vor pune 2 DIN pe Focus 1.