Wow, sunt un super erou, am reusit sa parcurc tot topicul acesta in decurs de doua zile

.
Cred ca suntem toti la unison cand vine vorba de priceperea (majoritatii) femeilor la volan. Pentru mine nu ar fi nici o problema daca le-ar face numai din nestiinta sau nepricepere, insa de fiecare data cand au ocazia, au inceput sa-si manifeste frustrarile cu o nesimtire ce depaseste cu mult capacitatea de exprimare a nesimtirii masculine.
La fel ca ceilalti colegi de forum, nu eram misogin la volan (in rest nu sunt misogin deloc), pana la un moment dat.
Ma deplasam linistit pe Blvd. Lacul Tei cu aprox. 40 - 50 km/h. La 30-40 de m, de pe o straduta lateral dreapta, o masina vroia sa vireze la stanga. In momentul in care a vazut ca nu incetinesc/opresc ca sa treaca ea (era si culmea sa opresc acum pentru orice masina ce incerca sa se inscrie de pe o straduta adiacenta) s-a pus de-a latul, am frant brusc si m-am oprit la aproximativ 1 metru de ea.
Eh, lucrul acesta aveam sa-l regret amar, in loc de frana, trebuia sa calc cu pofta acceleratia si sa o fac zdrente...dar sa revenim...
Fiind cu mama soacra in spate, nu mi-am permis sa-i transmit "doamnei" urarile de bine cuvenite si doar am apucat sa exclam "ce face si asta ?!". In momentul in care a vazut ca i-a iesit manevra, cand a trecut pe langa mine, m-a bagat cam de unde am iesit si dupa, se auzeau in departare alte injurii colorate. Daca nu eram cu soacra-mea in masina, intorceam, ma duceam dupa ea si o dadeam cu capul de bord.
Partea buna din toata experienta asta (daca exista asa ceva), e ca acum abordez orice "intalnire" cu o astfel de femeie, la fel ca si cum m-as confrunta cu un barbat (cazuri extrem de rare fata de ce patesc cu femeile in trafic) si anume, apelez la injuraturile din totare, frane in fata, amenintari (sper totusi sa nu ma cobor suficient de mult pentru a le pune si in practica) ,etc... Stiu ca razbunarea e arma prostului, dar efectiv, m-am convins ca in acelasi mod suntem tratati si noi (in sensul ca suntem injurati k la usa cortului si sicanati in trafic) si efectiv nu ma mai pot comporta ca un barbat manierat, din moment ce eu nu comentez, iar ea (fiind 100% vinovata) ma spurca cu injuraturile...
Si acum ma rog sa nu fiu cu Fordul, ci cu o masina de care nu ma intereseaza si sa-mi mai blocheze una/sau unul calea, doar ca vrea ea/el sa treaca in momentul acela si nici o secunda mai tarziu, chiar daca vine de pe o straduta mica cu un mare semn de cedeaza trecerea. In loc sa calc frana, in acest caz voi accelera puternic. Raportul ar fi clar in favoarea mea : spoiler,bara de protectie,capota, motor, lonjeroane, etc vs. portiera dreapta, oare cine castiga ?

(doar sa nu aiba vreun Hummer

)
Imi cer scuze doamnelor de pe forum, ce se exclud din start, ele dovedind de-a lungul acestui topic ca nu fac parte din categoria mai sus mentionata (cercopitecus vulgaris istericus nefutitus)