ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
Re: Discutii in gashca !
28 Mai 2009, 22:59
Am observat ca tu si cu shine,aveti o obsesie,sa va schimbati saptamanal avatarul. Cand se obosnuieste omul cu voi,gata il schimbati. Ce aveti nene,aveti limbrici?
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
29 Mai 2009, 07:42
de ce sughitam eu ca nebunu` noaptea trecuta! ei lasa, ca saptamana viitoare n-o sa mai scriu nimic. plec in lume...mai exact in delegatie prin Moldova. Botoseni, Piatra Neamt, Focsani, Vaslui. Laser Frate!
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
31 Mai 2009, 12:12
Dupa ce se vor vinde in cantitati industriale si vor pacali oamenii,parca vad ca o sa iasa unul pe post si o sa spuna ca sunt de 10 mai periculoase decat tigarile normale sau cine stie ce dracu mai fac. _ am avut gripa aviara,au distrus toate pasarile oamenilor,ca sa bage pulpe de la americani, _ am avut boala vacii nebune,le.am taiat pe toate din tara ca sa poata lua de la export, _ acum urmeaza pesta porcina, _ apoi sculamentul pestelui romanesc, _ si in final vor aduce alta populatie,ca noi am trecut prin toate si contaminam parlamentarii.