Focus 1.8 TDDI 90 CP 2002
Specificatii:
- ABS
- 4 airbag-uri
- geamuri electrice fata
- scaun si volan reglabile
- aer conditionat
- model break
- alb
- 61.500 km (carte service)
- cauciucuri iarna + vara
Masina este de provenienta Germania. Am adus-o personal, in iulie 2008, din Berlin. Am ales-o dintr-un grup de 7-8 masini identice de la dealer-ul respectiv. A fost o flota de masini, de la Deutche Telekom, cred ca de aproximativ 100 masini, toate cu kilometraj de la 30.000 la 80-90.000 km. Scaunele din spate nu au fost folosite inainte sa o aduc, erau rabatate. Bancheta este impecabila, ca si in prima zi. Am mai gasit prin ea inclusiv diferite foi care se dau la livrarea masinii (care aratau airbag-urile si altele de genul asta). Avea 47173 km cand am luat-o. Exista carte de service la ea, iar la motor mai sunt inca acele etichete pe care le pun nemtii la revizii.
Imediat cand am adus-o am fost la mecanic cu ea si am schimbat placutele de frana, desi a spus ca mai mergeau 7-8.000km. Apoi la 50.000 km am facut revizia (ulei ford 5w30 + filtru ulei + filtru aer + filtru motorina), pe care am trecut-o in cartea de service. In afara de placute si revizia mentionata am mai schimbat un set de stergatoare si 2 becuri faza scurta, atat. Daca nu se vinde pana la 65.000 km, ii voi face urmatoarea revizie.
Masina este in stare perfecta, interiorul ingrijit, fara probleme. Nu scartaie, nu bate, nu troncane. Uneori se aud zgomote daca nu fixez bine ruloul peste porbagaj, daca se trage cu grija in locul lui nu se aude nimic. Am set complet de cauciucuri iarna + vara, care se dau cu masina (cate 2 cauciucuri noi in fiecare set, rulate putin). Daca se fac reviziile corect si la timp nu vor fi probleme mult timp de acum incolo.
Km din Romania au fost facuti in special pe ruta Iasi - Radauti, precum si cateva drumuri asta vara la Bucuresti, Constanta si Brasov.
Este zgariata bara fata (vina neatentiei mele si a unei borduri inalte) si aripa stanga fata (un trecator "binevoitor" a tras cu cheia). Daca se doreste, se poate repara. Nu o repar inainte ca sa nu mi se spuna ca a fost botita sau alte lucruri de acest gen.
Poate fi vazuta de regula in Iasi, uneori si in Suceava (Radauti si imprejurimi) la 2-3 saptamani. Accept orice fel de test pe care il doreste cumparatorul.
Pret : 7.000 EUR negociabil. Se poate face si factura daca ajuta la ceva, desi cu noile legi s-ar putea sa nu mai ajute.
Nu este o masina ieftina, este o masina buna si corecta. Nu vand o masina extraordinara, cu multiple imbunatatiri si altele, vand o masina cu km putini, care merge foarte bine, cu interior ingrijit pentru o persoana care va stii sa aprecieze acest lucru. Stiu ca altii vand focus 2 la 7000-7500 euro, dar care este curios poate sa vina sa vada diferenta intre o masina de 60.000 km si una de 160.000 km (cum au de regula focusurile 2 la 7500 euro de fapt). As dori sa nu starnim polemici de acest gen in topic.
Se vinde pentru ca dispun de diferenta necesara sa cumpar altceva. Daca nu se va vinde la un pret multumitor, probabil va ramane in familie mult timp de acum incolo.
Relatii/fotografii/informatii aici pe topic/PM sau la 0756.082.901.
- ovideatza
- 1nsane Member
- Maşina: Focus 1.8 TDDI 90 2002
- VIN: WF0NXXGCDN2U75879