Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Sierra..a mea :)

26 Aug 2005, 22:13

Ea e prima mea jucarie...:). si abia astept sa iasa din service k am dat-o la vopsit..

Date tehnice...are 2.0 injectie..motor cod NRC de pe Scorpio, 12 valve, cam 103cp, trage bine..dar vrea sa traga si mai bine asa k am sa-o tunez un pic :icon_biggrin: ..poate ma ajuta careva. In rest..am mers cu 170 cu ea si mai ducea. Ma bate un gand sa-i pun discuri pe spate; se poate oare :icon_frown: ??
Ultima oară modificat de razzvanw pe 26 Aug 2005, 22:31, modificat de 2 ori în total.

26 Aug 2005, 22:17

frumoasa rau :icon_biggrin: ai dato la vopsit? toata masina? cati banii ti-a luat ? ai curatat vopseaua veche s-au dai peste ?

26 Aug 2005, 22:20

o vopsesc toata..da jos toata vopseaua. o fac mai deschisa oleak :icon_biggrin: si ii echilibreaz directia + incuietoarea de la portbagaj k nu mai vroia sa mearga la centralizat :icon_cry:

26 Aug 2005, 22:23

ce pretz ti-a cerut pt vopsitorie?

Da normal ca se poate discuri si pe spate, schimbata toata puntea spate(vezi aici la vanzari vinde bogdanfug punte spate cu discuri pt sierra)

26 Aug 2005, 22:27

pai drept sa-ti zic am dat-o la nanu-miu la service. mie imi ia banii d vopsea + vreo 2 mil :icon_biggrin: :icon_biggrin: da nu bag mana-n foc k e doar atat

26 Aug 2005, 22:35

nu se baga si la a mea nanu al tau pt 2 milioane ? :icon_biggrin:

26 Aug 2005, 22:37

mai nu stiu..dak vrei iti fac lipeala cu un telefon de-al lui.
da' si la mine a facut urat k a zis k e prea mult d munca la masina.
l-am convins eu intr-un fel :icon_redface: . el zice k nu merita investiti atatia bani pe masini vechi

26 Aug 2005, 22:40

pe bune glumeam :icon_lol: ar fi tare sa ma duc la Iasi pentru o vopsitorie cand in Bucuresti sunt sute :icon_biggrin:

26 Aug 2005, 22:46

hei, ai intrebat :icon_biggrin: :icon_biggrin: eu ti-am raspuns oricum,nu? :icon_eek: ...
acum astept s-o termine
Răspunde