Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Grila fara sigla Mondeo MK3

01 Iun 2009, 01:03

Stie cineva unde pot sa gasesc grila fara sigla pt mk3?are cineva asa ceva?pe net nu am reusit sa gasesc nimic!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 01 Iun 2009, 07:50, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat in sectiunea corecta: de la Ocazii la Caut.

Re: Grila fara sigla Mondeo MK3

01 Iun 2009, 13:20

Trimite-mi seria sasiu.

01 Iun 2009, 14:44

ti-am dat pm....dar la ce itzi trebuie seria sasiu?...eu ti-am trimis vin-ul

02 Iun 2009, 03:05

Salut, sunt si eu interesat de o asemenea grila, eventual daca se poate modifica pe unde se gaseste plasa tip fagure ceva mai "rezistent", nu precum cele de bazar,

02 Iun 2009, 17:05

este cineva cu un st220 care a modificat grila...a taiat emblema si a luat portiunea de fagure d la alta grila mondeo...treaba e ca acum are o cheie de rezerva pt capota cat o surubelnita am inteles.

03 Iun 2009, 00:19

cam dificil sa umbli cu doua grile, mai dau 100lei pe alta, mai bine o iau pe cea stock, la fel ca cea pe care o ai si tu, ii desfac fagurele si ii pun o plasa normal de prin comert si gata, sincer nu sunt incantat deloc de mecanismul de deschidere cu cheie la capota, as vrea sa ii improvizez ceva si sa ii fac o deschidere din buton amplasat la interior....nu am cautat inca o schita a incuietorii sa vad cum pot sa fac asta, la unirea fragului cum ai zis tu sunt sigur ca ar ramane spatii, s-ar vedea o mica diferenta la lipituri, e greu sa o faci perfecta....mai cautam intre timp alta idei:)

03 Iun 2009, 09:48

asa e daca o facem noi raman semne la fagure...ala cu st-ul a avut cica niste experti in mase plastice...deci a fost bazar...deci cautam alta solutie.....mie ideea cu plasa din comert nu imi surade ....pt ca plasele alea din comert sunt de proasta calitate...nu am vazut un model care sa-mi placa...oricum daca faci ceva sa ma anunti si pe mine ca mai sunt si alti doritori......

04 Iun 2009, 11:32

Eu am deja o plasa achizitionata pentru partea de jos de la spoiler, l-am spart intr-un caine si au zburat ornamentele alea de plastic, plasa arata binisor, doar ca e subtire si nu cred ca ar rezista in timp prea bine....nu e imposibil sa prinzi un alt fagure, dar e muulta treaba, si nu prea vad cum are sa iti iasa, perfect, daca as pune mana pe inca o grila, m-as risca sa o modific, intre timp cautati plase, din cate am vazut nici grilele modificate de la alte masini gen octavia, astra, volvo, cumparate deja doar cu sigla micuta de tuning si cu rama subtire nu sunt atat de rezistente pe cat aratoase...:)
Subiect închis