ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Mai 2009, 19:12
Uite,le.am prins pe astea in trafic,cu dormeza,alege.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- images.jpg (5.22 KiB) Vizualizat de 4436 ori
26 Mai 2009, 20:08
pune si tu pozele alea mai mari, sa se bucure si ochiul nostru
26 Mai 2009, 22:28
M.am impiedicat de ea pe scara,cand am venit acasa.
Cu dedicatie pentru Alen.
Priveste.o pe faza lunga.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

26 Mai 2009, 22:30
da, dom'le, adevaraciune
ce picioare are, zici ca-i paianjen
da' zi-i cu d'alea din trafic, ca d'astea de pe net am si eu
26 Mai 2009, 22:42
Tot sa te impiedici(de 3-4 ori)

de asemenea ''specimene''
26 Mai 2009, 22:50
Pentru ca ai fost cuminte,postez poza cu fetele de mai sus,in format mai mare,iar in a doua poza e politista care mi.a luat permisul aseara,deoarece in loc sa ma dau jos sa o "calc",eu am vrut sa o calc cu masina,asa a mentionat ea in procesul verbal si eu nu am vrut sa semnez.
Un neserios si eu
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

26 Mai 2009, 23:12
Stiu ca o s se supere bibanu pe mine, dar haideti sa postam poze DIN TRAFIC, asemenea celei postate de Maximilian. Poze din acestea gasim o groaza, mai bine va fac eu cate un cd

.
26 Mai 2009, 23:17
offtopic: cu dedicatie pt cornel ?
no offence
26 Mai 2009, 23:21
mersi, n-am nevoie, am deja zeci de GB....
de acord, poze din trafic... sa-mi imbogatesc colectia cu ceva nou.
26 Mai 2009, 23:22
Gata am terminat.
Nu am de ce sa ma supar,pe un forum,fiecare are rolul lui bine stabilit,asa ca nu exista motiv de discutii neprincipiale.
27 Mai 2009, 10:11
Ce sa ne mai suparam, bagati poze aici, ca eu am facut un efort.
Si asa, sunt deprimat, vineri imi pleaca colegele de la "business" , ramane tot biroul pentru mine...

.
Macar voi putea sa muncesc si eu ca omul , ca pana acum numai despre fustite, rochite, trend, lenjerie si telenovele am auzit!
31 Mai 2009, 14:54
asta a doua nu e dama, e "drama"..si cand ma gandesc ca l-a adus si pe herea la Rapid, ma enerveaza si mai tare!
31 Mai 2009, 14:56
mai lasa poznele de pe net, iesi matale pe strada si fa poze acolo, sau voi acolo nu aveti "bunataturi" ?
31 Mai 2009, 15:38
Nenea militianu,sa stergi semnatura aia,ca ma mut la Bucuresti.
Tu ai Jojo,dar Liviu Vasilica si Marin Preda,ai?
Voi aveti din alea cu tzatze afara,mare cultura.
31 Mai 2009, 18:45
Pai si astea de unde vin, nu si din Alexandria ? Stai matale la panda si le vezi, pana nu zboara cu primul auto-buz/stop catre capitala, catre propasirea prin forme... da vezi ca tre sa le prinzi de mici sa le tragi in poza, ca se dau pe brazda din ce in ce mai devreme. La nevasta ii zici ca te duci sa faci niste poze la "pasarele", sa creadca ca sunt alea din copaci.
Las ca ma uit si eu cand mai trec prin Alexandria...
31 Mai 2009, 19:23
Sefu,stai linistit acolo,ca avem destui militieni aici.
01 Iun 2009, 13:14
dau sa-mi clatesc si eu ochii pe thread-ul asta, doar vreo 3 poze cu fete din trafic in 9 pagini de vorbarie
01 Iun 2009, 15:16
Vorba multa, saracia omului...
Poze fratilor, poze!!
Si din trafic, ca daca ne chinuim putin, pe net toti gasim fete!
Cu respect.
01 Iun 2009, 16:42
Cine mai pune poze de pe net e OFFTOPIC si isi ia warn.
01 Iun 2009, 20:05
maine voi pune si eu nsite poze cu ce fete am mai strans... pe card

, fete din trafic ...
am putea face si o sectiune si cele care nu vrem sa le vedem...
01 Iun 2009, 23:03
pERFECTA DREPTATE nu mai stiu oamenii astia cum sa se intreaca in seriozitate si comunism

scuzati termenii ...
Mai multe nu pot si nu vreau si nu are rost sa dezvolt subectu`
02 Iun 2009, 11:19
Ce naiba mare filozofie sa iei niste poze de pe net si sa le pui aici? In felul asta mutam toate site-urile "de specialitate" aici. Usor-usor vor aparea poze din ce in ce mai "transparente" si comentarii pe masura. Forumul acesta are un Regulament pe care il cam uitam, sau ne aducem amunte de el numai cand e in avantajul nostru. Si de unde ati scos-o p'asta cu cine critica si nu pune poze e OFF? Ce are sula cu prefectura?
@ Geronimo
Cei care ma cunosc, stiu ca nu sunt nici obtuz, nici comunist. Asa ai tu impresia.
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 02 Iun 2009, 12:06, modificat 1 dată în total.
Motiv: Las ca nu e singurul care intelege prost democratia si ii face pe ceilalti comunisti
02 Iun 2009, 12:08
Propun sa se puna doar poze (fara alte comentarii, exceptandu-le pe cele ale autorului) cu fete pozate pe strada, altfel se dilueaza continutul thread-ului. Sunt cam inutile comentariile si caterinca de genul "ba ce fund misto are tipa aia" ...asta se poate observa si uitandu-te la poza, nu e necesar sa-ti confirme cineva asta
ar fi bine sa se reseteze thread-ul si sa fie lasate doar pozele...parerea mea, nu dati cu parul
02 Iun 2009, 12:16
Cu asta nu sunt eu de acord, in sensul ca nu mi se pare o idee buna, nu ca nu se poate face, daca majoritatea consimte. Tot farmecul pozelor sunt comentariile de dupa (a se vedea poza lui Max cu doamna in rosu, cu carucior). Insa ce nu s-a inteles este faptul ca nu toate topicurile sunt pentru aberatii. Ok, mai radem, mai glumim uneori pe langa subiect, se intampla oricui, atatuserilor, cat si moderatorilor. Doar ca uneori e bine sa respectam regulile, altfel ar fi haos.
In legatura cu stergerea tuturor mesajelor, si eu ma gandeam ca ar fi o idee buna stergerea offtopicului, asta pentru ca cei care intra pentru prima data in acest topic sa nu se piarda in cele 5-6-7 pagini de comentarii inutile.
02 Iun 2009, 13:13
Ca o ultima interventie,daca este permisa.
Cer scuze,in fata intregului forum,tuturor care i.am deranjat intr.un fel sau altul,postand aceste poze,ma duc sa.mi vad de fiarele mele.
02 Iun 2009, 17:36
Hai ca tot eu pun cateva! Numai lasati-ma 5 min ca acum am ajuns acasa de la munca.