Arhiva sectiunii Boutique (promotionale ClubFord)
12 Mai 2009, 10:54
Daca am face niste intruniri REGIONALE si am face cate o "imagine" de la asemenea intruniri pe fiecare luna ... sa zicem: Moldova 1-2 poze. Dobrogea 1-2 poze. Bucuresti 1-2 poze, Brasov 1 poza, neaparat 1-2 poze de la TgMures, Timisoara 1 poza, Craiova 1 poza ... si..na..care mai sunt. Am pus 1-2 poze la regiuni si cate 1 poza la orase .. si facem cele mai reusite si le punem in calendar...12 poze...
12 Mai 2009, 14:11
Am trimis si eu una poza, mie imi place.
13 Mai 2009, 14:29
Nu e rea ideea lui verga_Cip.....fiecare luna cate o poza cu membrii si masinile membrilor din diferite orase/regiuni. E doar o idee nu saiti pe mine
13 Mai 2009, 14:38
urcai si io una
13 Mai 2009, 15:00
$1 scrie:$2u e rea ideea lui verga_Cip.....fiecare luna cate o poza cu membrii si masinile membrilor din diferite orase/regiuni. E doar o idee nu saiti pe mine

Eu as fi mers pe ideea asta intrucat este reprezentativa pentru toata tara ... ne defineste cu totul. O poza cu 1 masina ... nu cred ca e decat un concurs sau o tombola. Asta e opinia mea!
14 Mai 2009, 07:42
sa urc si eu o poza cu a mea ?

))
super idee. spor la treaba. o sa comend si eu unul de birou daca se va face
14 Mai 2009, 14:35
pai vreau si eu sa ma inscriu ca exceptand ST-urile am cel mai frumos ford focus 2 din romania.
14 Mai 2009, 15:07
apreciem ca ai zis "frumos" si nu "bun"
14 Mai 2009, 16:54
..deabia astept sa apara ..o sal achizitionez si eu

bafta
14 Mai 2009, 16:55
$1 scrie:$2ai vreau si eu sa ma inscriu ca exceptand ST-urile am cel mai frumos ford focus 2 din romania.

aiurea
al meu e
ok, deci s-a stabilit, facem un calendar cu masina mea; cui ii dau 12 poze? 13, k sa fie si pe coperta ...
21 Mai 2009, 08:34
$1 scrie:$2iurea
al meu e
ok, deci s-a stabilit, facem un calendar cu masina mea; cui ii dau 12 poze? 13, k sa fie si pe coperta ...
De obicei fotomodelele se intind pe capota...
21 Mai 2009, 09:59
am urcat si eu o poza ..mie imi place mult
22 Mai 2009, 07:31
As vrea sa supun atentiei organizatorilor, si nu numai, un aspect pe care nu l-a pomenit nimeni, dar care este cat se poate de serios. Fiind vorba de postari ale fotografiilor realizate de useri, de regula cu masinile lor, constat cu surprindere prezenta de fotografii sau colaje in care s-au folosit materiale luate de pe internet, pentru care, in eventualitatea selectionarii sau publicarii acestora in calendarul pe care ni-l dorim cu totii, sa ne lovim de rusinoasa postura de incalcare a drepturilor de autor. Asa ca, va rog, mare atentie ce postati...
24 Mai 2009, 10:00
Am votat pentru calendar de perete, dar sa stiti ca nu m-ar deranja si unul de birou. Deci daca ar fi dupa mine, eu as fi votat pentru amandoua. Perete si birou.
Dau ceva puncte in plus pentru cel de perete ca este mai mare si astfel si pozele pot fi mai mari.
25 Mai 2009, 18:33
Am adaugat si eu o poza
Sper ca Ford Fusion sa se regaseasca si el prin una din paginile calendarului.
Album personal
gallery/menu.php??gallery=members&album_id=182
25 Mai 2009, 19:09
Multe poze frumoase adaugate, dar sunt de parere ca cele cu RS si Cobra Concept sa dispara ca s-ar putea sa avem probleme cu drepturi de autor daca se vor publica in calendar.
26 Mai 2009, 22:55
Am adaugat si eu una....concurenta e mare...multe masini frumoase!
27 Mai 2009, 11:50
si eu am urcat o poza...nu ma astept sa fiu ales (sunt foarte multe masini mult mai frumoase), dar...
27 Mai 2009, 11:52
am pus si eu o poza

.
27 Mai 2009, 21:35
contribui si eu cu o poza la calendar
29 Mai 2009, 11:07
Am pus si eu o poza si ma gandeam ca fiind calendarul de perete (adica spatiu mai mult de expus) poate ar fi bine ca in fiecare luna sa fie un fel de colaj care sa contina o poza de la o intalnire Club Ford din luna respectiva si mai multe fotografii cu masini. In felul asta cred ca mai multa lume ar fi mutumita.
29 Mai 2009, 11:13
am pus si eu 2 cu fieruta mea!
29 Mai 2009, 22:40
Ma retrag din cursa, fara alte comentarii...
30 Mai 2009, 09:50
Sunt multe si frumoase pozele trimise, dupa umila mea parere cred ca un calendar tiparit fata verso ar fi cel mai indicat,ocazie cu care ar cuprinde (calendarul) o cantitate dubla de poze.
31 Mai 2009, 12:10
va reamintesc ca fiecare ar trebui sa urce o singura poza cu masina lui...vad ca incet-incet, topicul risca sa se transforme intr-un fel de galerie personala, cu tot felul de poze "adiacente" si vom fi nevoiti sa stergem din ele
pentru alte poze, exista galeriile personale ale membrilor, nu le mai postati aici...
01 Iun 2009, 12:04
Ajung acasa si uploadez si eu una cu Sierra ...
02 Iun 2009, 01:27
nu vreau sa jignesc pe nimeni dar va spun sincer ca am dat la note de 1 de mi s-a facut acru si o sa mai dau... si asta pt simplul fapt ca am primit si nu cred ca e vorba de vreo realitate ci de o pura oftica sau invidie sau dusmanie sau ce dracu o fi... vreti sa ne scarbim unu de altu... cu cea mai mare placere o fac fata de cei gretosi... si stati linistiti " gretosilor" ca nu va iau locul... doar am postat cateva poze... va urez succes sa apareti in calendare din toata lumea nu doar de la noi... La revedere!
02 Iun 2009, 08:24
$1 scrie:$2ropun ca alegerea masinilor pentru calendarul ClubFord 2010 sa se desfasoare in 2 etape:
Etapa 1: 10.05.2009 -> 11.06.2009 "Inscrieri"
Cei care doresc sa isi includa autoturismele in calendarul ClubFord 2010 sa uploadeze
cate O (UNA!) poza reprezentativa in galeria de
AICI special creata.
E atat de complicat sa respectam un regulament? Sau e neaparat sa aratam ca noi suntem mai cu motz ca altii?! Care parte din textul de mai sus e neclara?!
02 Iun 2009, 08:34
baieti, lasati scandalu' si prezentati masinile k sa ma intind pe capote ...
si asta repede, cat inca nu am intrat la cura si am forme rubensiene ...

PS - pe alea editate in foto/picture/motion-shop nu ma intind, mie imi place "the real deal" ...