Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

agata treapta intai

06 Ian 2007, 11:02

mai ales cand masina este rece imi agata in prima treapta, uneori nu intra.daca bag treapta 2 sau 3 si pe urma 1 intra relativ usor.din mers daca opresc si bag imediat prima treapta intra usor.Daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta si stie despre ce e vorba mi-ar fi de folos orice sfat inaite sa o duc la doctor.multumesc

06 Ian 2007, 13:32

La fel si la mine. Sincroane uzate? Sau ulei necorespunzator? Nu stiu nici eu. Momentan am inauntru Aral 75W90, dar am citit ca i-ar place mai mult cu ATF-II si ca problema e cam la fel si pentru MT75 (Sierra/Scorpio) si pentru MTX75 (Mondeo). Daca afli cauza exacta si o rezolvi da-mi si mie de stire te rog.

06 Ian 2007, 18:14

eu am mobil 80w-90.am mai umblat la cablul de ambreiaj (cupleaza mai sus) dar nici o shimbare.posibil sa fie de la sincroane.oricum mai astept sfaturi inainte sa ma bag in ea

06 Ian 2007, 19:40

ar putea fi si de la ambreiaj uzat
Răspunde