Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Mocca (oferte)!

18 Mai 2009, 18:14

$1 scrie:$2alut.Te pot scapa de uleiul de transmisie?:D:D:D:D Daca da,iti las MP cu datele de contact.

Uleiul s-a dus la cezaroffilth !

19 Mai 2009, 17:48

Pentru doritorii din Timisoara am un PC HP PI de donat (imi mananca spatiul degeaba :D ). Are urmatoarele:

P I 233MHz, 16MB SDRAM, sunet, USB (nu l-am folosit niciodata), PV onboard.

Nu trimit prin posta sau curier, cine il vrea (daca il vrea cineva) vine sa il ridice personal.

21 Mai 2009, 12:20

$1 scrie:$2m un capac pentru janta, ...

Capacul a ajuns la bv_bogdy

21 Mai 2009, 12:48

donez o grila fata pentru C-Max, nu este cromata

21 Mai 2009, 13:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alut.Te pot scapa de uleiul de transmisie?:D:D:D:D Daca da,iti las MP cu datele de contact.

Uleiul s-a dus la cezaroffilth !

Cu toate multumirile si respectele mele.

22 Mai 2009, 07:50

donez 2 lucasuri (semnalizatoare laterale) de pe mondeo mk2

25 Mai 2009, 09:16

Mad-Max ti-am dat PM dar nu cred ca a ajuns ... e inca in folderul "In Curs de Trimitere" :| ... logica paginii forumului astuia ma depaseste :P Inca mai am PC-ul, da-mi niste detalii pe PM unde ne putem intalni sau un nr de tel si ti-l dau.

25 Mai 2009, 12:23

2 cauciucuri 205/55 R16 dunlop mai merg vara asta.

25 Mai 2009, 21:43

$1 scrie:$2ad-Max ti-am dat PM dar nu cred ca a ajuns ... e inca in folderul "In Curs de Trimitere" :| ... logica paginii forumului astuia ma depaseste :P Inca mai am PC-ul, da-mi niste detalii pe PM unde ne putem intalni sau un nr de tel si ti-l dau.

Daca este in acea stare inseamna ca nu a fost citit inca... Si asa va ramane pana il va citi. :D

26 Mai 2009, 10:21

$1 scrie:$2ad-Max ti-am dat PM dar nu cred ca a ajuns ... e inca in folderul "In Curs de Trimitere" :| ... logica paginii forumului astuia ma depaseste :P Inca mai am PC-ul, da-mi niste detalii pe PM unde ne putem intalni sau un nr de tel si ti-l dau.

Daca este in acea stare inseamna ca nu a fost citit inca... Si asa va ramane pana il va citi. :D

Salut,
Am fost plecat si abia astazi am intrat pe forum dar in casuta de mesaje imi apare "Acest mesaj a fost şters de autor înainte de a fi expediat." si nu am reusit sa il citesc. Daca mai este valabil imi poti trimite un mail la adresa velizar_c@yahoo.com

29 Mai 2009, 16:36

$1 scrie:$2m un capac pentru janta, ...

Capacul a ajuns la bv_bogdy

da... ms mult... este k... :D

02 Iun 2009, 20:35

donez un deflector de pietre ptr focus 1 . mi l-au smuls niste idioti din bara :D , se mai poate monta dar tre sa ai rabdare ( exista un topic legat de asta ) eu l-am schimbat pe casco asa ca cine este interesat ......
PS : o sa pun si o poza cu el maine

02 Iun 2009, 20:42

$1 scrie:$2onez un deflector de pietre ptr focus 1 . mi l-au smuls niste idioti din bara :D , se mai poate monta dar tre sa ai rabdare ( exista un topic legat de asta ) eu l-am schimbat pe casco asa ca cine este interesat ......
PS : o sa pun si o poza cu el maine

Sunt interesat eu. sa-mi zici cum facem. :D

02 Iun 2009, 20:46

$1 scrie:$2onez o grila fata pentru C-Max, nu este cromata

ai o poza? sa vedem cum e?

02 Iun 2009, 20:48

maine iti arat o poza cu el dar cum il trimit la baia mare :( ca - cat bara pe fata ( ca lungime ) . ;)

03 Iun 2009, 17:35

oricum platesc eu transportul. ma interesez la firma de curierat cu care lucram noi si te contactez. daca o sa mai fie valabil anuntul binenteles.

03 Iun 2009, 18:05

atasez niste poze . nu sunt f stralucite dar va faceti o idee. si cum v-am mai spus este putin deformata ca a fost data jos cu japca dar se mai poate face . cautati topicul

viewtopic.php?f=53&t=28685
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag100.jpg
Imag099.jpg
Imag098.jpg
Imag097.jpg

03 Iun 2009, 21:13

mircflo : mai esti interesat??? vad ca nu prea se inghesuie lumea si sa stiu ce fac il arunc sau.....

04 Iun 2009, 18:25

Mai tine-l un pic sa vorbesc cu varamiu poate ii trebuie lui.

04 Iun 2009, 19:04

k atunci il mai tin ;)

04 Iun 2009, 20:35

Celor interesati,ofer pentru ff2,materialul textil de la levierul de frana de mana in stare buna,de preferinta in Cj.

04 Iun 2009, 21:07

@dorel ai putea fi totusi putin mai explicit???sa inteleg ca tu donezi vinilinul acela care imbraca frana de mana sau ce ca nu imi dau seama???

04 Iun 2009, 23:47

Salut baieti.M-ar interesa daca se poate si cineva se indura sa imi doneze o turbina nefunctionala,irecuperabila care nu mai are ce face cu ea.Pe mine ma intereseaza in scop didactic

Multumesc

05 Iun 2009, 09:20

Da domnule:donez de preferinta in Cj

05 Iun 2009, 18:55

$1 scrie:$2a domnule:donez de preferinta in Cj

Va referiti la cererea mea?

08 Iun 2009, 19:37

$1 scrie:$2ircflo : mai esti interesat??? vad ca nu prea se inghesuie lumea si sa stiu ce fac il arunc sau.....

salut- sincer nu imi dau seama ce fel de grila e aia .credeam ca e cea pe care e montata sigla Ford. cea din mijloc. scuze de intirziere.

08 Iun 2009, 19:43

Dorel...imi raspunzi la intrebare te rog?

08 Iun 2009, 20:32

$1 scrie:$2orel...imi raspunzi la intrebare te rog?

@catalin_gym tind sa cred(adica sunt convins) ca omul mi-a rspuns mie... :) ;)

08 Iun 2009, 20:41

Nu aveam cum sa-mi dau seama

09 Iun 2009, 10:36

mircflo
este o banda de cauciuc si vine jos sub bara fata ;)
Subiect închis