de Alen » 02 Iun 2009, 22:27
sa le luam pe rand:
1. n-am spus ca ai o problema cu KomandantuR
2. daca tu ai pus poze offtopic, automat si comentariile acelor poze sunt OFFTOPIC, asta-i clar (si trebuie si alea sterse)
3. probabil ai vrut sa zici "incepatori", nu "impostori", eu asa vreau sa cred
4. nu stau sa controlez tot forumul, sunt sectiuni pe unde nu intru deloc sau foarte rar, pentru simplul fapt ca mai sunt si alti moderatori/administratori pe acest forum inafara de mine, dupa cum bine stii...e posibil sa ai dreptate, nu te contrazic...iti reamintesc insa ca poti folosi butonul "report/denunta" pt. orice mesaj pe care il consideri nelalocul lui
5. iti reamintesc ca sectiunea "Discutii Libere" e ca mierea :toata lumea trage aici, toata lumea e tentata sa deschida topicuri aici, topicurile sunt in vazul tuturor, e "lider de audienta" (daca pot sa ma exprim asa)....acest lucru o face o sectiune destul de dificil de moderat, chiar daca nu pare...de aceea si greselile sunt mult mai usor de observat aici
6. nu stiu de ce trebuie sa-ti ceri scuze...ti-a zis cineva ca pretinde scuze de la tine ?
7. cat despre ideea cu "lasa-i in pace, nu le mai raspunde", gata, n-o mai spun, i-a trecut vremea...daca ai inteles exact mesajul si starea de atunci, e bine, daca nu, nu...suntem baieti mari, trecuti prin viata, si tre' sa invatam din experienta acumulata
dupa cum ai observat pana acum, eu am intervenit mai rar, pt. ca au facut-o colegii mei, in care am mare incredere
pentru toti: nu ma faceti sa devin antipatic si sa aplic regulamentul la sange, pentru ca pot sa n-am nici mama, nici tata, numai ca acest lucru nu-mi face placere absolut deloc
imi face placere sa ramanem amici, sa respectam esenta acestui forum si regulile lui si sa ne facem viata mai usoara, macar in fata calculatorului daca in lumea reala ne e din ce in ce mai greu
"Live for nothing or die for something"