ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Veti merge la vot pe 7 iunie 2009?

Chestionarul s-a închis pe data de 08 Iun 2009, 13:02

Da
36
36%
Nu
63
64%

Voturi totale : 99

Mergeti la vot pe 7 iunie 2009?

04 Iun 2009, 13:02

Nu ma intereseaza cu cine votati in cazul in care mergeti sau care sunt motivele daca veti merge sau nu. Pur si simplu as vrea sa vedem pe un esantion reprezentativ (zic eu :D ), cat rahat mananca astia cu sondajele lor.
Deci discutiile despre politica v-as ruga sa le lasam de-o parte. Nemaipunand la socoteala ca userii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor. :D
Multumesc.

Re: Mergeti la vot pe 7 iunie 2009?

04 Iun 2009, 13:14

Lol.. din 5 voturi, unul singur e afirmativ.. si e dat de mine .. rusinica mai nenea Komandant.

04 Iun 2009, 13:16

asa cum arata sondajul acum, adica 20% prezenta, asa o sa arate si prezenta la vot :)
ps : wanna bet ;))

04 Iun 2009, 13:25

Urez multe "succesuri" poporului roman!

04 Iun 2009, 13:26

Nu merg la vot, e prea frumos afară :)

04 Iun 2009, 13:33

Bai smf in guritza lor de porci! Ma suna una "din partea Dl Sebastian Bodu, candidat pt alegerile euroblabla de la PDL". Si zice si "buna ziua, Dl. X?" unde X = numele meu. "Mergeti la vot? Ati fi dispus sa votati candidatul PDL?". Bai ce sila mi s-a facut... Nu ca nu imi era, da' acu imi e si mai mare! HUOOOOOOO!!!

Cat despre mersul in sine, mergem de fiecare data chit ca anulam buletinele. Mi se rupe daca imi face cineva morala. Nu imi place de nimeni dar nici nu las sa voteze altcineva in numele meu!

04 Iun 2009, 13:55

$1 scrie:$2ol.. din 5 voturi, unul singur e afirmativ.. si e dat de mine .. rusinica mai nenea Komandant.

sper ca o sa-i votezi pe toti, nu ? nu doar pdl-ul :P

04 Iun 2009, 14:18

Bai, pe mine ma scoate din sarite ideea ca EBA sa reprezinte in vreun fel tara asta!
O persoana care nu poate trece BAC-ul pe bune.... :-L sa ajunga in parlamentul european. Sa puna aia senzori la intrari si daca nu ai IQ > 100 nu ti se deschida usa...Daca nu participi la sedinte, nu primesti salariul. Pe bune, este doar o manevra de-a lu' basescu de a o rostui pe "inteligenta" asta mica, pentru ca el s-ar putea sa dispara usor-usor din peisaj...
Incredibil si chiar sunt frustrat pe treaba asta!

04 Iun 2009, 14:25

Am bifat si eu, evident, NU MERG LA VOT...
Pina acum ceva vreme (dupa decembrie 2004 cind am votat ca pitzigoiu' cu matelotu' securist) cochetam si eu cu ideea de a merge totusi si de a-mi anula votul; intre timp mi-a trecut si asta si-mi vine sa ma duc dracului unde vad cu ochii (si vad bine citeva tari) in Europa!

04 Iun 2009, 14:32

Pana acum eram un inversunat sustinator al votului. Ma luam de toti cei care spuneau ca nu merg. Cum? Sa voteze altii pentru mine? Si daca noi tinerii nu mergem, sa voteze batranii pentru noi?
Acum mi-e greata.
Inca nu sunt hotarat: sa merg la vot ca sa dau un vot nul sau sa nu merg deloc ?????

04 Iun 2009, 15:42

Buletinul meu este alb pe verso,de foarte mult timp,nu se merita deranjul,sa furat tot.

04 Iun 2009, 15:49

NU MERG LA VOT !!! SA SE ALEAGA EI INTRE EI!

04 Iun 2009, 15:52

Eu aștept să se stingă lumina odată în România.

04 Iun 2009, 15:59

Raspuns: CLAR NU ! M-am cam saturat de toata Romanica asta. Nu are rost sa dezvolt pe tema asta... oricum cam toti ar trebui sa avem aceeasi parere.

04 Iun 2009, 15:59

Io m-as duce, dar zau daca stiu pe cine sa votez... :((

04 Iun 2009, 16:00

merg ca sa apas pe intrerupator :) Chestia e ca daca nu merg cei mai multi care judeca corect, sunt cele mai mari sanse sa ajunga alde EBA sau alte creaturi rujate acolu unde vb cuiva de mai sus ar trebui pus un detector de IQ.Deci merg,

04 Iun 2009, 16:02

O sa raspund la intrebare cu alte intrebari....ca evreul :)
1. Este votare pe 7 iunie??? :-" :-/
2. Cu ce ocazie...ce se voteaza?? :-/

Cui nu ii place in Romanica...e liber sa plece....atita timp cit ne plingem ca babele pe banca din fata blocului, ne meritam soarta cu virf si indesat.
Dupa parerea mea umila, buletinele de vot ar trebui sa aiba x casute + 1, pentru varianta "nici unul". Asta ca sa fie intr-adevar ok. Nu iti place de nici unul, atunci zici ca nu vrei nici unul, nu sa trebuiasca sa alegi musai unul din ei.

04 Iun 2009, 16:21

Oricum votul nostru nu prea conteaza. Se fura voturi in draci.Cartile sunt facute deja. Alegerile sunt asa de ochii lumii sa credem ca traim in democratie.

04 Iun 2009, 16:28

un vot negativ si de la mine

04 Iun 2009, 16:33

$1 scrie:$2Inca nu sunt hotarat: sa merg la vot ca sa dau un vot nul sau sa nu merg deloc ?????

Daca dai vot nul, poate o sa puna un smecher o stampila in locul tau, asa pe ascuns, la numaratoare.
Daca te duci, pune stampila pe toti asa ca sa fie treaba clara.

04 Iun 2009, 16:36

$1 scrie:$2 sa raspund la intrebare cu alte intrebari....ca evreul :)
1. Este votare pe 7 iunie??? :-" :-/
2. Cu ce ocazie...ce se voteaza?? :-/

Cui nu ii place in Romanica...e liber sa plece....atita timp cit ne plingem ca babele pe banca din fata blocului, ne meritam soarta cu virf si indesat.
Dupa parerea mea umila, buletinele de vot ar trebui sa aiba x casute + 1, pentru varianta "nici unul". Asta ca sa fie intr-adevar ok. Nu iti place de nici unul, atunci zici ca nu vrei nici unul, nu sa trebuiasca sa alegi musai unul din ei.

Pentru varianta 'nici unul' exista alternativa: Sorry! Nu pierd timpul pe drum, sa vad numai poze cu mutre pocite! 8-| :-"

Si totusi... pe 7 iunie ,ar trebuii sa-l votam pe nenea Gigi, sa-l facem europarlamenatar, sa-l scapam de mititica?
SCUZE daca confund! (ignor votul, ca mod de protest, din comoditatea de-a ma deplasa la urne SI din PRECEDENTUL creeat... mai bine nu dau votul nimanui, decat sa am procese de constiinta vis a vis de vreun 'ales'... oricum, toti sunt o apa si-un pamant!) ;) :)

04 Iun 2009, 17:09

eu voi vota dupa principiul raul cel mai mic :) in felul asta macar nu o sa am constiinta incarcata daca Tőkési si Vadimi ajung sa ne reprezinte in europa.

04 Iun 2009, 17:16

eu merg, dar o sa pun stampila in toate casutele pe care le gasesc

04 Iun 2009, 17:23

M-am hotarat, ma duc, studiez meniul si aleg un candidat independent (daca or fi d-aia). Macar sa se imbogateasca unu' independent, nu un profitor de partid. Macar ca o recunoastere pentru efortul propriu de a fi strans nu stiu cate mii de semnaturi pentru a-si depune candidatura.
Daca EBA e singurul candidat independent, se va complica situatia...Are cineva la indemana vreun site care prezinta regulile jocului la aceste alegeri si lista candidatilor?

04 Iun 2009, 17:30

pe principiul: daca eu nu merg, tu nu mergi, el nu merge, la ce dracu` ne mai vaitam ca e Romania asa cum este? ca or sa se prezinte la vot 15% dintre romani ii doare in cur pe EI... dar daca din alea 15 procente 10% sunt voturi nevalidate, adica stampilate peste tot... eu zic ca asta ar conta...

cred ca o sa il votez pe cel care imi da bani cel mai multi...apoi pe urmatorul...si tot asa pana la ultimul. si am rezolvat problema.
PSD = 40 de lei
PDL = 20 de lei
PNL = 20 de lei
restu nu stiu, dar ma interesez.

in orice caz, o sa fiu la vot. este singurul meu drept garantat de constitutie prin care pot incerca sa schimb ceva.
Almanahe, unde esti tati sa ne zici tu cum nu se fura la alegeri... (la numaratoare ma refer). ca la platit voturi, eu sustin ca sunt multi care iti dau bani in schimbul votului.

sa va mai aud ca o duceti rau in Romania!!!
De cand am implinit varsta legala, nu am ratat nicio stampila. chiar daca asta a insemnat sa merg pana in localitatea de domiciliu (in localitatea natala, la ultimul tur de scrutin, primarul ales a avut 1 (un) vot in plus fata de oponentul lui. deci.... votul meu a contat! :)

04 Iun 2009, 17:33

Sper sa nu ma certe KomandantuR,dar vezi ca langa EBA mai este si Prigoana,care consider ca are ceva de spus in comparatie cu lady EMO(EBA).

04 Iun 2009, 17:45

Da, merg la vot. Este singurul moment in care ne putem exprima multumirea/nemultumirea fata de "minunatii" nostri politicieni.

04 Iun 2009, 17:57

Nu merg. Am depasit faza cu "raspunderea civica", imi pasa mie de politicieni cum le pasa si lor de mine.

Am prea putin timp liber ca sa-l pierd pe la sectiile de votare.
Daca e vreme frumoasa, trag un gratar pe cinste la iarba verde.

04 Iun 2009, 18:54

$1 scrie:$2per sa nu ma certe KomandantuR,dar vezi ca langa EBA mai este si Prigoana,care consider ca are ceva de spus in comparatie cu lady EMO(EBA).

Hai mai Gabi, ce naiba, esti om batran care ai vazut si trait multe la viata ta, tu-l crezi pe Prigoana??? O singura intrebare vizavi de Prigoana: cati bani a facut/face din afaceri cu statul si cati bani a facut/face din afaceri pe piata libera?

Pe bune, ajung la vorba unui mare fost: Ceausescu trebuia sa nu plateasca integral datoria tarii si tot el sa fi inceput procesul de democratizare a tarii si respectiv sa conduca cei mai grei ani ai tranzitiei...
In urma cu cativa ani in urma ziceam ca bate campii si ca e un dinozaur nostalgic dar cand deschid ZF-ul ma doare capul la ce vad si sunt foarte ingrijorat pentru ca desi vad zilnic multi oameni cinstiti care muncesc bine si mult, tara asta tot in rahat e si tot spre vidanja se indreapta.
Astia de care zici tu, ma tem ca doar fac bani din vidanjare...

04 Iun 2009, 18:56

claudiu, mai candideaza si Pavel Abraham, fostul comandant al sectiei antidrog parca al politiei... ceva de genul. deci... poate o sa ai pe cine sa votezi...
Răspunde