Faza !
Vin de pe A2 in Bucuresti . Viteza cit cuprinde , si cuprinde

...ajung in Bucuresti fara probleme ( pe la km 2o spre Buc . era o masina in sant ! ) . Linistit ,in oras iau viteza normala si mergeam relaxat cind un dobitoc cu un scuter imi taie calea la 5 m in fata masinii . Dau un claxon , depasesc si trec mai departe , fara sa dau importanta speciala . Viteza mea era foarte mica , eu relaxat ....
La primul semafor ma trezesc cu boul linga mine scuipind si vociferind ca l-am claxonat !????
In acel moment a survenit declicul .... dau sa ies sa string dobitocul de git ....iesi daca ai cum , statea cu roata in usa mea . Degeaba am incercat sa imping , canci , n-a mers .... dai sa iau pistolul , nevasta tinea de torpedou si vocifera sa ma potolesc .... Asa ca n-am facut nimic ... Pleaca dobitocul de la semafor , plec si eu , dupa ce m-am repliat in masina ....trec pe rosu si il blochez pe contrasens , blocind si masinile care circulau regulamentar ... Frine , injuraturi ... Acum sa ma omor cu boul sau sa ma apar de aia carora le-am oprit in fata pe sensul lor ... Talmes balmes , a iesit ! In fine , pina la urma fara trosneli , fara masina lovita dar bolnav de nervi .
Sa zic ca acum m-am linistit dar sint socat cum cu o trotineta m-a facut captiv in masina . Asta nu stiam , am invatat ceva nou ! Da ! trebuie sa am si o bita adevarata .
E adevarat ca ce-am facut eu ulterior scuipatului lui , care nici macar nu m-a nimerit , este muuuuult mai grav dar asa te aduce cite un dobitoc la disperare si apoi se intimpa tot felul de nenorociri .
Are cineva un antinevralgic ????