Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
05 Iun 2009, 13:53
salut, sunt si eu de putin timp posesor de ford, mai precis un focus 1.8 tdci, de cand il am merge foarte bine, nu l-am fortat, nu i-am pus motorina decat de la omv si rompetrol, nu l-am condus subturat, toate bune si frumoase pana ma duc sa fac revizia de 2500,
i-am rugat eu sa verifice putin un sunet pe care il auzeam la ambreiaj, si sa asculte putin turbina daca tot eram acolo, stau si astept, trec aproape 2 ore, nu imi zic nimic, eu ma uitam pe geam la ei cum imi turau masina la maxim, ma ridic si intreb pe acolo de ce ia asa de mult si de ce manevreaza prin garaj asa grabiti masina de scartaiau rotile
si imi zice saful mecanicilor probabil, ca li se pare un injector putin cam balbait, si trebuie sa resofteze masina prima data sa vada daca tot asa ar sa faca, termina ei treaba cu resoftatul si imi zic ca trebuie schimbat un injector, bine inteles pe garantie
lasand la o parte faptul ca 2 ore nu mi-au zis nimic si ca faceau drifturi prin garaj cu masina, plus doua iesiri la plimbare fara mine, cum e posibil sa aiba un injector defect la 3000 de km cat avea la revizie, sa fie defect de fabrica? eu de cand am luat masina pana acuma nu am simtit ca s-ar fi schimbat ceva in comportamentul motorului.
mi-au zis niste cunostinte patite prin service uri sa am grija sa nu inlocuiasca ceva pe acolo fara sa fie nevoie
luni trebuie sa ma duc sa schimbe injectorul, oare pot sa stau si eu langa ei, din cate am inteles au mai incercat membrii de pe forum dar nu ii lasa din cauza unor norme de protectie a muncii
05 Iun 2009, 14:27
Din ce oraș ești și la ce service ai fost ?
05 Iun 2009, 23:31
am fost la bacau, neco motors, sper sa se rezolve cu bine luni sau marti cand merg la ei
p.s. am vreo sansa sa ii pun sa caute si doi greierasi care ma deranjeaza? nu de alta dar cand am intrat la revizie m-a intrebat daca se aude vreun sunet ciudat, care sa ma deranjeze, nu stiu daca se refereau la motor sa la greierasi
05 Iun 2009, 23:38
Nu se refereau la greieri dar spune-le că nu strică.
Poate e ceva ce pot ameliora ei.( gen uns o ușă sau balama).
06 Iun 2009, 00:32
Noteaza seriile de la injectoare.. sau cel mai bine fa-le niste poze .. ca sa ai dupa ce o scoti din service cu ce sa le compari.
Nu stiu cat de a nou mai arata motorul tau, dar sa te uiti la injectoare dupa ce o iei sa vezi daca-l vezi pe cel inlocuit.
Se poate sa aiba cineva o masina cu acelasi tip de motor si sa aiba probleme la un injector, dar sa nu mai fie in garantie, asa ca au gasit acum masina pe care sa schimbe acel injector, tie nu-ti fac nimic la ea, doar in acte o sa apara ca a avut un injector stricat.
06 Iun 2009, 23:48
nu am vazut motorul pana acuma, l-am lasat asa cu masca, injectoarele sunt imediat dupa masca? nu am mai vazut motor common-rail. si seriile unde sunt scrise? stiu ca injectorul cu pricina este injectorul nr.3, sa ii iau seria daca pot, sau daca nu sa le fac niste semne