Voi m-ati inteles total gresit. Cand am deschis topicul, nu m-am referit la modul cum conduc femeile. Eu sincer cred ca sunt unul din putinii barbati care au un respect deosebit pentru soferitele. Si iubi mea are permis, ba chiar cu aproape 1 an inaintea mea, si conduce super bine, calma, atenta, nu burscheaza masina etc. De condus conduce super. Si cand am deschis topicul nu m-am referit la ea ca o fi nu stiu cum. Ea cunoaste foarte bine marcile de masini (cum am mai zis 4 ani de "terorizare", cred ca isi spun cuvantul

, stie acum si marci, capacitati cilindrice, putere si multe altele), ba chiar mai bine ca multi, multi prieteni pe care ii am si din acest motiv m-a socat cand a zis kestiile alea, pt ca le stia.
Eu pur si simplu ma refeream la gafe pe care le fac ele in legatura cu marcile de masini, electronica (nu ca eu as cunoaste electonica

, dar zic) etc. dar si in viata de zi cu zi (logic, ceva legat de domeniul auto), de ex cum a zis Pedr0llo de faza cu detectorul de radar.

Kestii haioase, nu jignitoare. Ceva la care si ele daca ar citi topicul nu s-ar simti prost, ci amuzate. Nu vreau sa credeti ca sunt genul de om care crede ca, citez zuza, "doamnele sa stea la cratita, nu la volan", ci din contra. Oricine face o gafa (sau mai multe), chiar noi.
Repet, eu am un respect deosebit pentru soferite, ca daca stam bine si ne uitam la statistici, cele mai multe accidente sunt provocate de........exact....de barbati. Femei nu vom vedea sa faca accidente grave, sunt mult mai atente ca noi.... Si stiti ce se spune....femeile pot face 2 lucruri de odata (concluzia va apartine).
Va multumesc, si sper sa nu se incheie aici topicul.
P.S. - intamplarile nu trebuie neaparat sa fie legate de sotii, iubite, amice, mame, matusi etc.. Pot fi si kestii auzite...orice.....