@ Boogy - NU cred ca era cazul sa facem reclama in acest post. Sincer nu e locul.
Acel agent de mare firma cu pretentii de Castrol....actuala Premium Lubricants Romania s-a dat la fund....ca sa zic asa....maine sun din nou si cer sa vorbesc cu cineva din conducere. Daca voi fi din nou dus cu presul, voi trimite flaconul impreuna cu o adresa la OPC deoarece am la cine sa apelez, dar nu am timpul sa fac rau cuiva, pe aceasta cale. Sper, pentru binele motorului meu si al celorlalti care au folosit acelasi lot, sa nu fie depuneri din procesul tehnologic, care nu au ce cauta acolo, conform super normelor de pe eticheta....va promit ca nu ramane asa.
Pur si simplu mie "mi s-a pus pata" de data asta si nu renunt pana nu fac macar atata galagie incat sa stie cat mai multa lume de acest incident care nu este izolat...
Firma respectiva comercializeaza pe piata: Castrol, BP, Aral, Ford si poate inca cateva.
Recomand sincer Forcar sa aleaga alt furnizor, sau macar ca vanzator cu amanuntul sa fie mai atent ce produse comercializeaza, pentru ca si ei intra in acest cerc, iar sincer cred ca uleiurile sunt cele mai vandute produse...Ford la noi.
Acest ulei nu are inscris nicaieri UNDE ESTE PRODUS?! Si de cine?! Repet, pe sticlele cu formula E era trecut Koln, Germany.
NU CRED CA SINGURA DIFERENTA ESTE ETICHETA . SINCER! Lucrez si eu intr-un domeniu al comertului international si am experienta in tranzactii internationale cu diverse bunuri (nu intru in amanunte) si afirm ca acest produs ESTE DUBIOS, lipsa macar a tarii de origine ma duce cu gandul la... CHINA?! Nu stiu de ce, dar numai acolo se poarta chestia asta. Se personalizeaza eticheta dupa dorinta importatorului dar continutul....Este opinia mea, si importatorul prin acel agent care nu are nici un interes sa "nu iasa scandal" nu m-a contrazis cu nimic, m-a dus cu zaharelul.
Repet, maine sun si voi dori sa vorbesc cu un sef, ca toti sunt sefi....iar daca are vreunul tupeul din nou sa ma refuze politicos, ma opresc la opc, fara nici o gluma. Se poate testa foarte usor cu un flacon nou ca este acelasi ulei si nu este ulei folosit sau contaminat ulterior.
Oricum, m-am lamurit ca in aceasta tara nimic in afara de eticheta si ambalaj nici macar nu seamana cu produsele comercializate sub diverse marci, in vest....a suta mia oara constat asta, cu deosebita sila. Dar suntem romani si aici merge orice: legume cu pesticide, produse modificate genetic, apa la robinet zisa potabila dar contaminata si cancerigena....e o lista fara de sfarsit...