ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
06 Iun 2009, 20:30
Ca paranteza @Nic_bv , la locale ai fost? (daca nu sunt indiscret

)
De dragul discutiei de fata, personal consider ca alegerea NICIUNUI candidat este la fel de legitima si democratica ca si alegerea UNUIA dintre acestia. Daca se considera ca prezenta mea in cabina de vot va fi legal necesara pentru a vota NICIUN cantidat, voi incerca sa nu incalc legea.
07 Iun 2009, 01:21
Bai nene,daca nu mergeti niciunul,astia cum dracu o sa justifice banii cheltuiti pe urnele de votare si pe oamenii care numara voturile?
07 Iun 2009, 08:01
Nu ii intereseaza pe ei sa justifice. Acest absenteism trebuie cosiderat un
protest 
al poporului fata de clasa politica. Altceva nu avem ce sa facem pana nu dau legea cu obligativitatea la vot
07 Iun 2009, 09:24
si eu protestez prin anularea votului, insa credeti ca o sa aiba candidatii cosmaruri ca noi protestam? ii doare fix in...
07 Iun 2009, 10:51
procent de votare pana la ora 10 pe Romania: 4% (2,1% media pe Bucuresti)
07 Iun 2009, 11:51
o sa se ajunga pana pe la 20% zic eu...
07 Iun 2009, 11:56
Dupa amiaza o sa sara astia cu micu' & berea + iahnia = iesit la vot si revenim pe calea cea buna...
07 Iun 2009, 12:14
gata, votat
le-am umplut chiloţii de şuturi (a se citi
ÅŸtampile)
07 Iun 2009, 12:53
am fost si eu. la o scara mai mare am realizat urmatorul emoticon
nu am mai avut tus sa pun si R incercuit
07 Iun 2009, 13:03

Pentru atita lucru te-ai deranjat?!
07 Iun 2009, 13:17
Trăiască domnu' Dragnea
07 Iun 2009, 13:24
eram in zona ... de ce nu? daca il dadeam gol, cand numarau voturile punea altul stampila. asa ... le-am impartit-o eu tuturor, aproximativ egal, sa nu se supere vreun candidat
07 Iun 2009, 16:36
@toxicristi: la locale e alta mancare de peste, avem un primar care are votul meu si-l va avea atata vreme cat voi vedea ca orasul se schimba in bine de la un an la altul.
Vai de saracii membri in comisii, va dati seama ce gasesc prin buletinele de vot...
07 Iun 2009, 16:49
Hai lasa ca sunt platiti si oricum au putine de numarat.
07 Iun 2009, 21:19
CINE NE REPREZINTA... daca EBA a facut 3,4%, ungurasii peste 9% nu mai am cuvinte ... emigram fratilor !!!! JALE IN ROMANICA ASTA
07 Iun 2009, 22:10
De Vadim si Becali,nu pomenesti?
07 Iun 2009, 22:23
Rusine. Am ajuns sa fim reprezentati in Europa de niste analfabeti.
07 Iun 2009, 22:40
N-am votat si nu voi mai vota .....
Unii se lamenteaza de ce nu mergem la vot .....uite asa ! Si cu votul nostru sau fara el , politica este una singura si ei , indiferent care , vor face tot ce li se comanda ...
Cineva se lamenta ca Vadim si Becali au ajuns in parlament ! Si ??? Care este problema ??? Daca acceptati votul ca pe un " exercitiu " democratic , acceptati si rezultatele lui ! Adica , hai la vot dar sa iasa cine vrem noi ??? Au iesit , foarte bine ! Si apropo.....daca Vadim este analfabet .....imi este mila de cel care a scris asta ....
07 Iun 2009, 22:56
$1 scrie:$2..daca Vadim este analfabet .....imi este mila de cel care a scris asta ....
Sefu'!
Analfabet nu e, dar mananc toate hartiile scrise vreodata daca omul asta e intreg la cap...
07 Iun 2009, 22:58
Daca este vorba despre mine,sa inteles gresit,eu am prezentat pe cei doi ca pe un exemplu pozitiv,Vadim un om foarte cult si Becali,un om cu multa dare de mana pentru cei saraci.
Chiar acum ma uit la OTV,la cei doi,cu toate ca sunt foarte suparat pe Dan Diaconescu din cauza promovorii la nesfarsit al Magdei Ciumac,care jigneste si ignora pe toata lumea,nu as vrea sa mai intru in amanunte.
07 Iun 2009, 23:05
$1 scrie:$2aca este vorba despre mine,sa inteles gresit,eu am prezentat pe cei doi ca pe un exemplu pozitiv,Vadim un om foarte cult si Becali,un om cu multa dare de mana pentru cei saraci.
Chiar acum ma uit la OTV,la cei doi,cu toate ca sunt foarte suparat pe Dan Diaconescu din cauza promovorii la nesfarsit al Magdei Ciumac,care jigneste si ignora pe toata lumea,nu as vrea sa mai intru in amanunte.
Nu despre dvs este vorba .
07 Iun 2009, 23:07
In Suedia, Partidul Piratilor a castigat 2 locuri pentru Parlamentul European

Miscarea a inceput pe ThePirateBay (cred ca cel mai mare site de torrente) de unde a si venit o mare sustinere.
Detalii (in suedeza):
http://www.val.se/val/ep2009/valnatt/rike/index.html
07 Iun 2009, 23:56
VIPER :
http://www.realitatea.net/partidul-pira ... 33832.htmlAm ingrosat randurile celor aprox 80% oraseni ai tarisoarei care nu au fost la vot. Din punctul meu de vedere, nu are decat sa coste absentza mea democratica de la vot la fel de mult ca exprimarea votului unui cetatean care a simtit ca are pe cine vota (si a mea este tot o decizie democratica si vreau sa fie respectata). Sa fie astia primii si ultimii bani pe care nu pot sa ii justifice
08 Iun 2009, 00:39
Cu multi ani in urma,nu mai retin cand,din motive bine intemeiate am ajuns la votare la orele 20.45,deci ar mai fi fost 15 minute si o duduie din comisie cu toate ca ma vazut ca eram fiert,ma luat de la usa:
Ea :
Alo,domnu,cam tarziu.
Eu:
Sarutmana doamna,sa stiti ca votarea nu este obligatorie.
La care ea nu a mai avut replica,dar din acel moment,nu mai ma vazut nimeni la nici.o votare.
Anul urmator,am schimbat buletinul,luand din acela model nou,cu carte de alegator,dar este "oglinda" si nici nu va avea cineva ocazia sa puna o stampila pe el.
08 Iun 2009, 01:26
EBA(EBOLA),a ajuns la 4,8%.
08 Iun 2009, 02:18
parlamentarii nostri sunt astia:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-579 ... -27-21.htm si se pare ca EBA va fi si ea printre ei...
L.E>: inca o postare si ajung in anul curent...
08 Iun 2009, 08:14
pentru cei care au votat-o pe "
independenta" EBa am un mesaj
08 Iun 2009, 08:53
sunt curios cum va spune Becali in franceza ``zdreamta care esti`` si ``hahalero``

oricun se pare ca vom avea reprezentantii pe care ii meritam , asa cum am spus intr-un post anterior

Iar Vadim ar trebui sa invete franceza pentru a spune ca ``votul a fost fraudat`` ``toti sunt mafioti``
08 Iun 2009, 16:42
mai fratilor, m-am certat cu multa lume pe multe forumuri inainte de vot si degeaba. nici nu ma mira rezultatele poll-ului. ideea este ca va meritati cu prisosinta reprezentantii, vadim, becalli si doamne dumnezeule, eba... 100.000 de mii de insi dintre voi, oameni normali, care s-ar mai fii dus la vot si ar fii pus stampila pe oricine altcineva (nu psd, pdl, pnl si astia trei) , si astea 3 fenomene n-ar mai fii fost imaginea tarii in PE...
le urez celor care n-au votat mult succes si bafta, eventual cand vom ajunge sa fim de rasul curcilor in europa poate mergeti si voi sa dati o stampila pe un candidat acolo (eventual orice altceva in afara de ratonii de la putere).
nush cum v-a rabdat sufletul sa stati acasa si sa lasati retardatii sa voteze ce au votat. caci 90% dintre cei care au mers la vot au fost babe pe moarte, ruptii de foame care si-au dat votul pe 50 de lei si retarzii....
sper ca o sa stati acasa si la prezidentiale, basescu si geoana sunt oricum ideali ca lideri de stat