cateva sfaturi va rog.....
Anul trecut am achizitionat de pe net 4 bastoane telescopice....prin curier....fara factura fara bon ....nik.Unul l-am pastrat pentru mine...celelalte le-am dat unor amici.Unul dintre ei "face" Ucraina(aduce....ulei,zahar,bautura..etc ).Zilele trecute a fost prins cu el in portbagajul masinii la vama din Ucraina si momentat sta in arest la ei.Culmea e ca nu l-au acuzat de detinere ilegala de arma alba si de TRAFIC DE ARME ALBE.....puteti sa va inchipuiti asa ceva?? doar nu avea 50-100 de bastoane la el.M-am gandit sa-l caut tipul de la care le-am cumparat si partea buna e ca l-am gasit.....Mi-a trimis o factura pe numele celui implicat ...s-a trecut doar un singur baston pe factura....asa cum mi-au cerut sa le demontram ca sunt cumparate din Romania.Nu e bun nici asa.....acuma cer o hartie din care sa reiasa ca firma care le-a vandut ...vinde aceste bastoane fara un regim special...fara cere un permis de port-arma sau alte hartii...Am sunat iar la firma aia si cand i-am zis ce am nevoie a zis ca asa ceva nu are cum sa-mi dea....ca in Romania nu se considera arma alba.Acuma voi ce credeti ca se poate face? Ati mai avut asemenea intamplari?
WF0AXXWPDAYD07270
- Ionut M.
- Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 1.4 Hatchback
- VIN: WF0AXXWPDAYD07270