caut prelungire bara fata si praguri tip ST
salutare, dragilor
de curand am achizitionat de pe o mashina busita o prelungire de bara spate, care se aplica peste spoilerul original al barei, intra perfect si se prinde in silicon si in doua suruburi in dreptul anvelopei
in momentul asta, vreau sa completez aspectul masinii cu:
* praguri
* prelungire bara fata, aplicabila tot pe spoilerul original, care sa mai coboare garda masinii cu 3-5 cm
culoarea masinii mele e Panther Black, dar le pot vopsi eu
cine stie sa lucreze cu fibra s poate sa imi arate cateva modele de spoiler, astept mesaje
va multumesc
de curand am achizitionat de pe o mashina busita o prelungire de bara spate, care se aplica peste spoilerul original al barei, intra perfect si se prinde in silicon si in doua suruburi in dreptul anvelopei
in momentul asta, vreau sa completez aspectul masinii cu:
* praguri
* prelungire bara fata, aplicabila tot pe spoilerul original, care sa mai coboare garda masinii cu 3-5 cm
culoarea masinii mele e Panther Black, dar le pot vopsi eu

cine stie sa lucreze cu fibra s poate sa imi arate cateva modele de spoiler, astept mesaje
va multumesc
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
-
Florin Dumitrescu - Gold Member
- Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims
- VIN: wf05xxgcd57s01178