Audi A4 B8 250km in bord. chilipir !!
cu dotarile ce le are masina, costa noua 33.300 de euro inclusiv TVA iar el vrea sa o vanda pt ca nu are ce face cu ea si din nefericire nu se poate ocupa sa o vanda pt ca este mai mult plecat. a primit o oferta de 22.800 euro de la un samsar de masini si din pacate este pe punctul sa o dea si m-a rugat si pe mine sa intreb pe ici pe colo pt ca prefera sa o vanda unui om de buna credinta si pasionat de masini(decat unui samsar) tinand cont ca este pregatit sa scape de masina cu 10.500 euro mai ieftin decat ar fi costat de noua, iar aceasta are 250 de km in bord.
e pacat de masina , pt ca e o masina buna.
mai intrebati si voi la cunostintele voastre. e o super oferta.
daca fordul focus nu s-ar devaloriza in halul asta, l-as vinde , m-as imprumuta de la socra-miu cu diferenta de bani si as lua eu a4-le, insa daca pun focusul la vanzare , nici 10.000 de euro nu as lua pe el cu toate ca a costat o caruta de bani(18.250 euro) am mai investit alti 1000 euro in el ulterior achizitiei, are casco si RCA platite pana in noiembrie, revizia de 30.000 km facuta acum o saptamana, inca doi ani si jumatate garantie, anvelope premium de rezerva pentru iarna ce sunt rulate 5000km si am avut grija de el ca de o fata mare.
interesat cineva de cel mai accesorizat ford focus trend collection de pe forum?
-
edit - 1nsane Member
- Maşina: BMW 520xD G30